22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Whirlpool AFB601AP

Whirlpool AFB601AP este un congelator foarte bine compartimentat, de dimensiuni reduse, astfel ca vei reusi sa ii gasesti locul si in bucatarii ceva mai mici. De apreciat este faptul ca poti pastra alimentele in ordine deplina, comparativ cu lazile frigorifice in care pachetele stau unele peste celelalte.

Design

Din punct de vedere estetic, este un aparat destul de simplu ce nu are elemente care sa iasa in evidenta. Usa este prevazuta cu maner incorporabil si detine deschidere standard pe partea dreapta, insa fiind reversibila, o vei putea monta pe ce parte doresti.

Dimensiunile congelatorului sunt de 85 x 55 x 58 cm (l x L x A) si cantareste 34 kg.

Specificatii

Whirlpool AFB601AP este un congelator prevazut cu o capacitate de 88 litri, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic anual de 179 kWh.

Dispune de 4 compartimente inchise, in care poti depozita alimentele in functie de natura lor. Din punctul meu de vedere, este un aparat porivit folosindu-l ca un congelator suplimentar.

Sistemul de racire se realizeaza pe baza tevilor incorporate in pereti, prin care circula agentul termic. Asadar, periodic pot aparea depuneri de gheata pe peretii interiori, fiindca nu dispune de sistem No Frost.

Autonomia este de 17 ore, suficient de mare pentru a nu avea de ce sa iti faci griji in cazul unei pene de curent.

Nivelul maxim de zgomot produs nu depasete 39 dB, ceea ce inseamna ca este un aparat frigorific silentios.

Parerea clientilor

Clientii au declarat ca este un aparat rezonabil, ce isi face treaba destul de bine. De asemenea, au apreciat la el faptul ca este bine compartimentat, silentios si economic. Acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

Concluzie

Congelatorul Whirlpool AFB601AP este un frigider simplu si ieftin cu care iti poti face treaba destul de bine. Ar putea fi o solutie de luat in calcul pentru achizitionarea unui congelator suplimentar, iar aici poti verifica o oferta de pret accesibila.

 

8.7

Pret

9.0/10

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.2/10

Puncte forte

  • compartimentare buna
  • economic
  • silentios
  • pret mic

Puncte slabe

  • lipsa functii performante

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *