30 aprilie 2024
Aspirator de mana Star-Light AUVE-402F

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Aspiratorul de mana este un electrocasnic foarte util in orice locuinta care poate inlocui cu succes clasica matura, fiind chiar mai eficient. Lucrurile devin si mai interesante atunci cand discutam despre un aspirator cu lampe UV, iar Star-Light AUVE-402F este un exemplu foarte bun.

Aspiratorul de mana  Star-Light AUVE-402F este un produs extrem de util cu ajutorul caruia puteti aspira simplu si rapid local anumite zone, puteti curata murdaria de pe mobila sau chiar firimiturile de pe tapiterie sau saltele. Este un aparat usor de manevrat, pe care va trebui sa il conectati la priza pentru a isi face treaba.

Este prevazut cu un recipient de colectare de 200 de ml, suficient pentr un aspirator de mana. Dispune de filtru HEPA care retine particulele de praf din aer, eliminand un aer mai curat in incapere.

Desi necesita conectare la priza, avantajul este ca dispune de un cablu suficient de mare de 5 metri. Totodata, dimensiunile sale reduse de 16.5 cm adancime, 31.2 cm latime si 25 cm inaltime alaturi de o greutate redusa de 1.77 kg, face ca aparatul sa fie usor de manevrat si sa puteti aspira si spatii mai mici.

Concluzii si Pareri de la clienti

 Star-Light AUVE-402F este o varianta de aspirator de mana interesanta, care aspira bine murdaria, este usor de manevrat si foarte practica. Cumparatorii sunt de parere ca pentru nevoile sale este exact ceea ce trebuie si sustin ca ii ajuta foarte mult sa aspire mai rapid si mai eficient anumite zone si chiar canapeaua. Nu ocupa nici mult spatiu de depozitare, este exact ceea ce trebuie. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Aspirator de mana Star-Light AUVE-402F

Review pe scurt: Star-Light AUVE-402F

9.5

Pret

9.4/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de folosit
  • Filtru HEPA
  • Aspira suprafete dure, textile, saltea

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *