25 mai 2024
Aspirator de mana Star-Light APE-2250GR

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Star-Light APE-2250GR este un aspirator de mana foarte practic si util, am spune chiar necesar daca discutam despre o familie cu copii sau chiar cu animale de companie.

Aspiratorul de mana nu vine sa inlocuiasca aspiratorul clasic, ci ajuta la intretinerea curateniei la aspirarea locala a anumitor zone mult mai usor. De exemplu, se poate intampla sa rastorni punga cu faina sau cel mic pachetul cu biscuiti pe podea sau chiar pe canapea. Ce faci in aceasta situatie? Apelezi imediat la aspiratorul de mana pe care nici nu mai trebuie sa il bagi in priza, ci il pornesti imediat. De asemenea, el poate fi ajutorul de nadejde si atunci cand vrei sa faci curatenie mai amanuntita si ai de aspirat setare, rafturi, spatii foarte inguste.

Aspiratorul de mana Star-Light APE-2250GR ofera o autonomie de 24 de minute si este prevazut cu un recipient de 0.5 litri. Dupa ce bateria se descarca, va trebui sa reincarcati aparatul. Cat este in priza, nu poate fi folosit.

In ceea ce priveste eficienta sa, este un produs care se descurca foarte bine. Insa, trebuie sa aveti in vedere ca pentru mentinerea performantelor, in speta, a puterii de aspirare, este necesara curatarea filtrului, dar si golirea recipientului unde este colectata murdaria. Ambele se curata rapid, fara prea mare efort.

Pe maner se afla butoanele ce permit pornirea si oprirea aparatului, precum si reglarea puterii de aspirare.Dispune de perie mica, perie speciala, statia de incarcare si suport pentru perete. Cu ajutorul sau puteti aspira simplu si rapid podele dure, rafturi, setare, tapiterie si asa mai departe.

Dimensiunile aspiratorului sunt de 44 cm adancime, 12.7 cm latime si 10.8 cm inaltime, avand o greutate de doar 940 grame.

Concluzii si Pareri de la clienti

Star-Light APE-2250GR este o varianta de aspirator de mana foarte buna, ce aspira eficienta diverse tipuri de suprafete, putand fi o alternativa de incredere pe care sa o luati in calcul. Clientii s-au declarat multumiti de aparat, ba chiar s-a dovedit a fi mai bun decat s-ar fi asteptat. Sustin ca are o putere de aspirare buna, se curata usor atat filtrul, cat si recipientul, iar de fiecare data le este la indemana si isi fac treaba rapid cu el. In opinia lor, este un produs indispensabil al carui raport calitate/pret este unul foarte bun.

Aspirator de mana Star-Light APE-2250GR

Review pe scurt: Star-Light APE-2250GR

9.5

Pret

9.5/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Putere de aspirare buna
  • Usor de folosit
  • Filtru lavabil
  • Control pe maner

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *