19 iulie 2024
Aspirator cu sac Star-Light ASTE-720WH

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Aspiratorul cu sac Star-Light ASTE-720WH este o varianta foarte accesibila ca pret, usor de manevrat, ce poate deveni ajutorul de nadejde in intretinerea periodica a curateniei. Insa, inainte de a lua orice decizie, va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a descoperi mai multe informatii utile.

Star-Light ASTE-720WH este prevazut cu o putere de 700 W, puterea de aspirare ajungand la 180 W. In principiu, puteti aspira foarte bine podelele dure cum ar fi gresie, parchet, marmura si asa mai departe, dar si anumite tipuri de covoare. Spunem anumite tipuri fiindca, de exemplu, cu cele realizate din peri lungi s-ar putea sa fie mai dificil, pentru ca in cazul lor, este nevoie de un aspirator foarte puternic si chiar si asa s-ar putea sa nu reusesca sa curete in totalitate praful si murdaria acumulata la baza perilor. Parerea mea este ca acele covoare ar trebui scuturate si duse la spalatorie periodic, insa este o alta discutie si nu as vrea sa ne indepartam de la subiect.

Aspiratorul este prevazut cu un sac unde este colectata murdaria, ce ofera o capacitate de 2 litri Acest recipient ofera o capacitate de 2 litri. Este suficient de mare incat sa nu fie necesara intreruperea aspirarii pentru a il curata. Desi, personal, prefer variantele fara sac, nu consider a fi un impediment existenta acestuia in a va face treaba usor si eficient cu aparatul in sine.

Este prevazut cu sistem de filtrare HEPA care retine eficient particulele de praf si alergeni, eliminand in incapere un aer mai curat.

Nu este un aspirator voluminoase, dimensiunile sale fiind de 33.5 cm adancime, 23.8 cm latime si 19.8 cm inaltime, ceea ce il face foarte usor de manevrat dintr-un loc in altul si, mai ales, in spatii mici. In plus, accesoriul pentru spatii inguste va ajuta sa patrundeti eficient si in spatii mai putin accesibile.

Cablul de alimentare are o lungime de 5 metri si poate acoperi o raza de aproximativ 6.5 metri. In ceea ce priveste zgomotul produs, nu as putea spune ca este un aspirator foarte zgomotos, inregistrand maxim 77 dB.

Concluzii si Pareri de la clienti

In principiu, Star-Light ASTE-720WH este un aspirator cu care va puteti face treaba destul de usor si care mi se pare foarte potrivit pentru un apartament sau chiar o garsoniera. Clientii confirma faptul ca este usor de manevrat, destul de puternic, astfel ca s-au declarat multumiti de eficienta sa. Din punctul lor de vedere, este o achizitie potrivita nevoilor sale, iar raportul calitate/pret este unul avantajos.

Aspirator cu sac Star-Light ASTE-720WH

Review pe scurt: Star-Light ASTE-720WH

9

Pret

9.0/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.2/10

Design

8.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de manevrat
  • Filtru HEPA
  • Accesoriu spatii inguste

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *