25 iulie 2024
Friteuza fara ulei Star-Light Airfryer AFB-2613WH

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light Airfryer AFB-2613WH este o friteuza care presupune functionare cu aer cald, fara sa fie necesara utilizarea uleiului cu ajutorul careia puteti obtine alimente pregatite intr-un mod sanatos, dar si delicios. Este genul de aparat foarte practic in orice bucatarie si usor de folosit, pe care il puteti folosi oricand aveti nevoie sau pofta de ceva gustos si rapid de pregatit.

Friteuza fara ulei Star-Light Airfryer AFB-2613WH este prevazuta cu o putere de 1300 W reusind sa atinga destul de rapid temperatura dorita. Ofera o capacitate de 2.6 litri suficienta pentru a putea prepara o cantitate de aproximativ 1 kg de alimente. Cu ajutorul termostatului reglabil cu care aparatul a fost prevazut, aveti posibilitatea de a seta temperatura dorita, in functie de tipul alimentelor pe care doriti sa le pregatiti. Aceasta poate fi reglata de la 80 de grade Celsius pana la 200 de grade Celsius. Gama este foarte variata, iar friteuza ofera o flexibilitate foarte mare, astfel ca puteti pregati cu ajutorul sau cartofi prajiti, pui, ciuperci, peste, creveti, bulete de cascaval si asa mai departe.  Va trebuie doar putina imaginatie, iar friteuza se va ocupa de restul!

De asemenea, friteuza dispune si de functia timer care permite selectarea duratei de preparare a alimentelor. In plus, beneficiaza si de sisteme de siguranta cum ar fi protectia la supraincalzire care ofera siguranta in utilizare si confort pentru utilizator. Baza anti-alunecare ofera o buna stabilitate friteuzei pentru a preveni aluencarea acesteia de pe blat.

Componentele aparatului se detaseaza foarte rapid pentru a le curata usor. Panoul de control se afla in zona superioara oferind acces facil si o programare simpla a produsului. In plus, gratie dimensiunilor reduse, aparatul poate fi si foarte usor de depozitat.

Concluzii si Pareri de la clienti

Friteuza Star-Light Airfryer AFB-2613WH este un produs foarte accesibil ca pret, dar care isi face treaba extrem de bine, care prepara alimentele intr-un mod mai sanatos. Cumparatorii al caror numar nu este deloc mic sunt foarte incantati de achizitia facuta si s-au declarat placut surprinsi. Alimentele sunt preparate foarte bine, chiar si fara ulei, iar aparatul este foarte usor de folosit chiar si pentru cei mai putin familiarizati cu tehnologia. Prin urmare, o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte avantajos.

Friteuza fara ulei Star-Light Airfryer AFB-2613WH

Review pe scurt: Star-Light Airfryer AFB-2613WH

9.3

Pret

9.2/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.3/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de folosit
  • Termostat reglabil, Timer
  • Protectie la supraincalzire
  • Dimensiuni reduse

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *