25 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Daewoo DSB-F0934ELH-VK

Aparatul de aer conditionat nu este un moft, ci o mare necesitate pentru a agrea mult mai usor temperaturile caniculare de peste 40 de grade Celsius. Sunt extrem de greu de suportat atat de varstnici, cat si de tineri. Iti propunem sa iti creezi singur cele mai bune conditii si sa te orientezi asupra unui model de aparat de aer conditionat. Discutam in continuare despre aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F0934ELH-VK  pe care te poti baza in sezonul cald, dar si in sezonul rece. In continuare, vei vedea despre ce este vorba.

Design

Unitatea interna prezinta o carcasa de culoare alba, eleganta, care se va camufla perfect pe un perete in acelasi ton. Dispune de un display ascuns, unde va fi afisata temperatura interioara. Acesta masoara 800 mm lungime, 280 mm latime si 185 mm inaltime, cantarind 10 kg.

Unitatea externa prezinta o lungime de 760 mm, latime de 256 mm si inaltime de 522, totodata cantarind 30 de kg.

Specificatii

Aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F0934ELH-VK  prezinta o capacitate de 9000 BTU ceea ce il face potrivit pentru o incapere cu suprafata de aproximativ 16 mp. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pentru racire si A+ pentru incalzire, ceea ce inseamna ca nu va incarca cu mult facturile la curent.

Aparatul dispune de tehnologia Inverter ceea ce va optimiza activitatea aparatului, compresorul functionand gradual, pe cicluri lungi inregistrandu-se economii de pana la 30%.

Dispune de filtru antibacterian capabil sa tina la distanta particulele de praf, poluare, polen, cat si bacteriile.

Tehnologia I Feel presupune inregistrarea temperaturii interioare, ce va fi receptionata de catre unitatea interna, ce isi va ajusta rotatiile pentru a atinge temperatura setata de tine.

Concomitent cu cele doua functii de baza – racire si incalzire, aparatul mai este prevazut cu:

  • Dezumidificare – tine la distanta umiditatea din aer care creeaza disconfort, dar si aparitia mucegaiului.
  • Ventilatie – presupune mentinerea unei temperaturi constante prin recircularea aerului.
  • Sleep Mode – reprezinta functia ideala pentru un somn linstit. Vor fi inregistrate variatii de temperatura in primele trei ore de maxim 1 grad, dupa care temperatura se va stabiliza. De asemenea, aparatul va functiona intr-un regim foarte silentios pentru a nu il auzi.
  • Auto Restart – in cazul aparatiei unei pene de curent, aparatul isi va relua activitatea in mod automat, conform ultimelor setari facute.
  • Timer – permite aparatului sa functioneze pe intervale de timp prestabilite, fara a mai fi necesara prezenta ta fizica in respectivul interval.
  • Turbo – permite intensificarea activitatii aparatului, pentru a atinge conditiile climaterice dorite. In continuare, va fi necesara doar mentinerea temperaturii.
  • Autodiagnoza – in cazul in care vor aparea probleme de functionare la nivelul aparatului, acesta isi va opri activitatea, iar pe display va fi afisat un cod specific fiecarei erori. Ulterior, vei cauta in manual codul respectiv pentru a vedea despre ce este vorba.

Nivelul maxim de zgomot produs este de 60 dB. Nu este cel mai eficient aparat din aceasta perspectiva, insa nici nu putem spune ca va crea un real disconfort acustic.

Parerea clientilor

Sigur ca si opiniile reale ale clientilor sunt importante si le vom lua in calcul. In acest sens, acestia sustin ca aparatul se descurca bine si reuseste sa le asigure cele mai bune conditii. Nu au intampinat probleme, drept pentru care se declara multumiti. In plus, apreciaza raportul calitate/pret foarte bun,

Concluzie

Aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F0934ELH-VK  este un sistem interesant ce vine la pachet cu o serie de functii si sisteme mdoerne, care iti vor aduce un plus de confort. Nu ai de ce sa faci sacrificii si sa suporti verile toride, cand ai la indemana cele mai potrivite dispozitive. Daca esti interesat si de o oferta de pret, poti verifica aici.

9.1

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

8.8/10

Puncte forte

  • tehnologie Inveter
  • filtru anti-bacterian

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *