19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Whirlpool SPIW 418

Fiindca vara se apropie, iar multe persoane se gandesc cu groaza la temperaturile caniculare ce urmeaza sa fie inregistrate de catre termometre, iti propunem un aparat performant ce vine la pachet cu eficienta de rigoare – aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW 418. Cu ajutorul acestui aparat, iti vor fi create cele mai bune conditii pentru un plus de confort.

Design

Unitatea interna detine un design elegant, carcasa fiind de culoare alb cu margine argintie, camuflandu-se perfect pe un perete alb. Central, se afla display-ul ascuns unde va fi afisata temperatura interioara. Aceasta prezinta o lungime de 1002 mm, latime de 315 mm si inaltime de 238 mm, cantarind 12.5 kg.

Totodata, unitatea externa are o lungime de 830 mm, latime de 285 mm si inaltime de 629 mm, cu o greutate de 38 de kg.

Specificatii

Whirlpool SPIW 418 este un aparat de aer conditionat ce inregistreaza o capacitate impresionanta de 18000 BTU, fiind potrivit pentru suprafete cuprinse intre 35-40 mp. Este incadrat in clasa de eficienta A++ pentru racire si clasa A pentru incalzire, astfel ca nu iti va incarca foarte mult factura la curent.

Aparatul dispune de tehnologia Inverter care va optimiza activitatea aparatului. Compresorul va functiona gradual, temperatura dorita va fi atinsa mult mai rapid, in continuare, fiind necesara doar mentinerea acesteia.

Este dotat cu filtrul HD prevazut cu Hepa si Catechin care va opri particulele de praf, poluare polen, dar si virusurile, bacteriile si alergenii.

Totodata, prezinta tehnologia Al 6-lea simt care va inregistra temperatura interioara si isi va regla in mod automat setarile.

Aparatul va putea fi utilizat atat in sezonul cald, cat si in sezonul rece, cu functiile de racire si incalzire. In plus, acesta mai este prevazut cu:

 • Dezumidificare – stabileste un nivel optim al umiditatii pentru a evita disconfortul, dar si prevenirea formarii mucegaiului.
 • Ventilatie – presupune recircularea aerului, pentru mentinerea unei temperaturi constante.
 • Auto-curatare – mentine vaporizatorul uscat, pentru a evita formarea mucegaiului si a bacteriilor, principalele responsabile de formarea mirosurilor neplacute.
 • Timer – permite aparatului functionarea aparatului pe intervale de timp, fara a fi necesara prezenta ta fizica.
 • Around U – presupune setarea temperaturii optime in functie de pozitia in care te afli.
 • Sleep – stabileste cele mai bune conditii pentru un somn cat mai linistit, fara variatii semnificative de temperatura. In plus, aparatul va functiona in rergim silentios.
 • 4D Air Inlet – presupune o racire facila, un schimb de caldura eficient, obtiandu-se o eficienta ridicata acasa.
 • Jet – permite intensificarea activitatii aparatului pentru a obtine temperatura dorita in timp util. In continuare, va fi mentinuta temperatura cu un consum redus de resurse.
 • Auto-restart – aparatul isi va relua activitatea dupa o pana de curent, conform ultimelor setari realizate.

Nivelul maxim de zgomot produs este de 46 dB, ceea ce inseamna ca nu va fi deranjant fonic.

Parerea clientilor

Clientii au fost surprinsi in mod placut de acest aparat, care este extrem de silentios chiar si la putere maxima. Este foarte eficient, raceste rapid incaperea si nu au fost identificate probleme de functionare. Mai mult decat atat, considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW 418 ofera o capacitate impresionanta de 18000 BTU, astfel ca va putea fi utilizat si pentru spatii extinse, chiar si la birou. Face fata cu bine si celor mai critice conditii si iti readuce confortul mult dorit. Prezinta functii si tehnologii avansate, ceea ce ii creste eficienta. Pentru o oferta de pret avantajoasa, intra aici.

9.4

Pret

9.2/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.1/10

Puncte forte

 • capacitate mare
 • design 4D
 • filtru performant
 • 6th sense

Puncte slabe

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *