19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Daewoo DSB-F0981ELH-VK

Infrunta temperaturile caniculare mai usor, apeland la cele mai potrivite aparate. Un aparat de aer conditionat iti va fi intotdeauna la indemana, creandu-ti cele mai bune conditii, atat ziua cat si noaptea. Aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F0981ELH-VK  este un produs accesibil, care ofera performante bune.

Design

Unitatea interna este prevazuta cu un design simplu si elegant, avand carcasa alba, motiv pentru care va fi o prezenta discreta amplasata pe un perete in aceeasi nuanta. Totodata, este prevazut cu un display discret, unde va fi afisata temperatura interioara. Masoara 800 mm lungime, 280 mm latime si 185 mm inaltime, cantanrind 10 kg.

Unitatea externa detine o lungime de 760 mm, latime 256 mm si inaltime 552 mm, cantarind 30 de kg.

Specificatii

Daewoo DSB-F0981ELH-VK este un aparat de aer conditionat prevazut cu o capacitate de 9000 BTU, acoperind o suprafata de aproximativ 16 mp. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pentru racire si clasa A+ pentru incalzire, motiv pentru care va garanta un consum redus de energie.

Aparatul este prevazut cu tehnologia Inverter ce prezinta un rol important in sporirea randamentului, prin functionarea graduala a compresorului. Practic, aparatul va reusi sa obtina temperatura dorita in timp util, pe termen lung, obtinandu-se economii de pana la 30-40%.

Daewoo DSB-F0981ELH-VK prezinta sistem de filtrare performant, fiind capabil sa tina la distanta particulele de praf, poluare, polen, alergenii, virurile si bacteriile. Astfel, va purifica aerul complet.

Referitor la functiile din dotare, concomitent cu cele doua de baza – racire si incalzire, aparatul mai este prevazut cu:

 • Dezumidificare – stabileste un nivel optim de umiditatea pentru evitarea disconfortului si formarea mucegaiului.
 • Timer – permite sistemului sa functioneze pe intervale de timp presetate.
 • Functia Auto-restart – aparatul are posibilitatea de a isi relua activitatea in cazul unei pene de curent, conform ultimelor setari realizate.
 • Functia de autodiagnoza – identifica o eventuala problema, oprind automat activitatea aparatului. Afiseaza un cod pe display, iar ulterior, il vei cauta in manual.
 • Functia Turbo – presupune intensificarea activitatii aparatului, astfel incat sa atinge conditiile climaterice dorite intr-un timp cat mai scurt. Ulterior, acestea vor fi doar mentinute.
 • Sleep mode – iti ofera un somn odihnitor, fara variatii de temperatura foarte mari. In plus, sistemul va functiona in regim silentios.
 • Ventilatie – presupune recircularea aerului, pentru mentinerea unei temperaturi constante.

Nivelul amxim de zgomot nu depaseste 40 dB. Prin urmare, consideram ca este o valoare rezonabila, pentru a nu crea disconfort acustic.

Parerea clientilor

Persoanele care au achizitionat acest aparat sunt de parere ca este unul cat se poate de practic si eficient, care pana in prezent, si-a facut treaba cum a promis. Functiile din dotare sunt deopotriva foarte eficiente, asa ca nu are ce ii reproseze. Mai mult, apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F0981ELH-VK este un sistem de climatizare accesibil, ce ofera performante bune, pentru a te bucura de cele mai bune conditii. Este atinsa foarte rapid temperatura dorita si dispune de functii si tehnologii care sa iti asigure conditiile dorite indiferent ca este zi sau noaptea. Mai mult, poate fi folosit si pe timp de iarna pe modul incalzire. Aici poti verifica si o oferta de pret foarte avantajoasa.

9.2

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.1/10

Puncte forte

 • tehnologie Inverter
 • filtru avansat
 • functii diverse

Puncte slabe

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *