19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Carrier 42QHC012DS Y16 IPLUS

Faceti cunostinta cu un aparat de aer conditionat performant, modern, potrivit si pentru spatii mai mari – Carrier 42QHC012DS Y16 IPLUS. Carrier este un brand care a patentat sistemul de climatizare inca din anul 1902, ulterior aplicandu-l si pentru confortul ambiental, in scopuri industriale si alimentare. In continuare, vom realiza o analiza detaliata redand informatii relevante intr-un mod cat se poate de obiectiv.

Design

Prezinta un design simplu, elegant avand display-ul mascat ce afiseaza informatii referitoare la temperatura din interior. Totodata, amplasat pe un perete alb, va fi o prezenta foarte discreta. Unitatea interna are o lungime de 812 mm, latime de 192 mm si inaltime de 300 mm, cantarind 9 kg.

Unitatea externa prezinta o lungime de 770 mm, latime de 300 mm si inaltime de 555 mm, cu o greutate de 26.5 kg.

Specificatii

Carrier 42QHC012DS Y16 IPLUS este un aparat de aer conditionat avand o capacitate de 12000 BTU fiind potrivit pentru suprafete cuprinse intre 24 si 35 mp. Este un aparat extrem de economic, astfel ca pentru modul racire este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ si A+++ pentru incalzire. In acest context, putem spune ca este cel mai performant sistem de climatizare, iar acesta nu este singurul capitol la care exceleaza.

Aparatul dispune de tehnologoia Inverter ce ofera o imbunatatire reala a randamentului, prin functionarea graduala a compresorului. In acest mod, vor fi atinsa mult mai rapid temperatura dorita, iar in continuare, va fi doar mentinuta cu un minim de resurse. Totodata, pe termen lung, vei reusi sa faci economii cu pana la 30-40%.

Prezinta cel mai performant sistem de filtrare, la ora actuala, oferind o purifica aproape in totalitate a aerului. Va elimina particulele de praf, polen, dar si virusurile, bacteriile si chiar alergenii. Mai mult decat atat, acesta va emana in incapere ioni negativi pentru un aer asemanator cu cei inspirat in padure.

Tehnologia Wi-fi iti va permite sa controlezi aparatului prin intermediul smartphone-ului indiferent de sistemul de operare, Android sau iOS. Poti descarca aplicatii precum Peel Smart Remote pentru a face posibil acest lucru.

Simultan cu cele doua moduri – racire si incalzire, aparatul mai prezinta urmatoarele functii:

 • Functia de dezghetare automata – permite opirea ventilatorului unitatii interioare, pret de cateva minute in timpul incalzirii, astfel incat gheata formata pe unitatea interioara sa aiba timp sa se topeasca.
 • Functia Follow-Me – telecomanda poate fi utilizata si pe post de termostat, ce va transmite feed-back catre unitatea centrala, pentru a mentine temperatura constanta.
 • Functia de dezumidificare – functioneaza independent de alte functii. Poate fi folosit indiferent de sezon si presupune eliminarea umiditatii si a mucegaiului.
 • Timer – permite functionarea aparatului pe intervale de timp, indiferent daca esti sau nu prezent acasa.
 • Functia Auto-Restart – presupune reluarea activitatii aparatului, dupa o eventuala pana de curent, conform ultimelor setari facute.
 • Modul Sleep/Night – creaza cele mai bune conditii, pentru un somn cat mai linistit. De asemenea, va functiona in regim silentios pentru a nu simti cand functioneaza.
 • Functia de autocuratare – uscarea vaporizatorului imediat dupa incetarea functionarii aparatului. Astfel, vei evita formarea bacteriilor si mucegaiului, principala cauza a mirosurilor nedorite.
 • Functia de autodiagnoza – semnalarea in faza incipienta a unei eventuale probleme. Pe display va fi afisat un cod, pe care ulterior il vei cauta in manualul de utilizare.
 • Functia Turbo – intensifica activitatea aparatului, pentru ca temperatura dorita sa fie atinsa mult mai rapid. In continuare, va fi necesara doar mentinerea constanta a temperaturii.

Nivelul de zgomot produs nu depaseste maxim 40 dB, astfel ca discutam despre un aparat foarte silentios, care nu te va deranja fonic.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca este o achizitie mai mult decat buna si afirma ca aparatul functioneaza foarte bine. In plus, este foarte economic, silentios, iar functiile din dotare le-au oferit confortul dorit. Mai mult, au apreciat raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Aparatul de aer conditionat Carrier 42QHC012DS Y16 IPLUS  este un sistem de climatizare foarte bun, ce ofera performante remarcabile din mai multe perspective. Clientii nu au avut ce sa ii reproseze, motiv pentru care ii ofera un plus de incredere. In plus, vine la pachet cu o oferta de pret foarte avantajoasa, pe care o poti verifica aici.

9.4

Pret

9.3/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.0/10

Puncte forte

 • economic
 • silentios
 • tehnologie inverter
 • filtru performant
 • functii variate

Puncte slabe

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *