24 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Carrier PC-12HPPD

O solutie practica pentru a raci sau purifica aerul in mai multe incaperi fara a fi nevoie montarea unui aparat de aer conditionat in fiecare camera, este achizitionarea unui aparat de aer conditonat portabil. Iti prezentam unul dintre cele mai moderne aparate portabile, Carrier PC-12HPPD care se descurca excelent in orice conditii. Sa vedem despre ce este vorba!

Design

Aparatul este prevazut cu o carcasa destul de simpla de culoare alba, va fi o prezenta destul de discreta in incapere. Acesta masoara 467 mm lungime, 397 mm latime si 765 mm inaltime, cantarind 34 de kg.

Specificatii

Carrier PC-12HPPD este un aparat de aer conditional portabil ce inregistreaza o capacitate de 12000 BTU, fiind potrivit pentru suprafete cuprinse intre 13 si 29 mp. Aparatul este incadrat in clasa de eficienta energetica A pentru racire si A+ pentru incalzire.

Sistemul de filtrare este eficient in bararea particulelor de praf , poluare si elimina alergenii. Pe de alta parte, nuv a combate virusurile sau bacteriile.

Aparatul poate fi util atat in sezonul cald, cat si in sezonul rece – mod racire, respectiv incalzire. Acestor functii li se adauga:

  • Timer – presupune programarea activitatii aparatului pe intervale de timp.
  • Functia auto-restart – aparatul isi poate relua in mod automat activitatea dupa o pana de curent, tinand cont de ultimele setari realizate.
  • Dezumidificare – elimina umiditatea din aer, responsabila pentru crearea disconfortului si a mucegaiului.
  • Functia Follow-me- presupune transformarea telecomenzii in termostat, pentu a avea un control mai bun.
  • Functia de dezghetare automata – se activeaza atunci cand modul de incalzire va fi activat, si presupune topirea ghetii in unitatea principala.
  • Modul Sleep/Night – asigura cele mai bune conditii pentru un somn linistit. Nu vor aparea variatii bruste de temperatura, iar aparatul va functiona in regim silentios.
  • Functia de autocuratare – mentine vaporizatorul uscat, pentru a nu oferi sansa bacteriilor si mucegaiului sa adere pe suprafata sa.

Nivelul maxim de zgomot atins este de 52 dB, ceea ce inseamna ca nu va produce un real disconfort acustic in timpul functionarii.

Parerea clientilor

Cumparatorii sustin ca este un aparat foarte practic si eficient care se descurca excelent. Racoreste foarte bine incaperea unde il amplasezi, iar o parte dintre utilizatori l-au utilizat si pe timpul iernii. Totodata, acestia apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Aparatul de aer conditionat Carrier PC-12HPPD este un sistem de climatizare foarte eficient, pe care il poti utiliza pentru racorirea mai multor camere. Investitia ar fi minima comparativ cu situatia in care ar fi necesara montarea cate unui aparat in fiecare incapere. In plus, beneficiaza de functii performante care iti vor readuce confortul mult dorit. Aici poti verifica oferta de pret actuala!

9.2

Pret

9.3/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

8.7/10

Puncte forte

  • capacitate generoasa
  • functii performante

Puncte slabe

  • filtrul nu elimina virusurile si bacteriile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *