22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Whirlpool SPIW 409L

Vara este din ce in ce mai aproape si ai nevoie de un aparat care sa faca fata oricaror conditii. Iti recomandam sa te orientezi catre un model de aparat de aer conditionat, iar prin intermediul nostru vei afla mai multe. Acest articol dezbate aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW 409L caruia ii vom realiza o analiza atenta.

Design

Unitatea interna prezinta o carcasa eleganta, de culoare alba, in partea de jos, fiind amplasat display-ul unde va fi afisata temperatura interioara. Masoara 818 cm lungime, 270 cm latime si 217 cm inaltime, cantarind 8 kg.

Unitatea externa prezinta o lungime de 660 cm, latime de 240 cm si inaltime de 482 cm, cu o greutate de 22 kg.

Specificatii

Whirlpool SPIW 409L este un aparat de aer conditionat  ce inregistreaza o capacitate de 9000 BTU, recomandandu-l pentru suprafete cuprinse intre 20 si 25 mp. In ceea ce priveste consumul de energie, aparatul este incadrat in clasa A+ pentru racire si A pentru incalzire.

Aparatul dispune de Tehnologia Inverter eficienta in reducerea consumului de energie prin functionarea graduala a compresorului. Temperatura dorita va fi atinsa intr-un timp mult mai scurt, ulterior, fiind necesara doar mentinerea sa cu un consum minim de resurse.

Tehnologia 4D presupune scurtarea timpului de racire datorita admisiei de aer cald pe trei laturi si evacuarea sa pe cea de-a patra latura.

Tehnologia 6th Sense permite aparatului sa preia date din mediul ambiant, ulterior adaptandu-si setarile.

Sistemul 6th Sense Air Flow presupune activarea sistemelor de ventilare, racire si dezumidificare atunci cand va fi nevoie. Totodata, aerul rece va fi suflat in sus, iar cel cald in jos, pentru o eficienta mai mare.

Sistemul 6th Sense Power Saver vizeaza controlul fluxului de aer astfel incat sa se creeze o ambianta placuta, economisind cu pana la 20% energie electrica.

Sistemul 6th Sense Sleep ofera cele mai bune conditii pe timpul noptii. Temperatura se poate modifica cu maxim 1 grad in primele doua ore, dupa care va ramane constanta.

Sistemul 6th Sense Auto Restart permite aparatului sa isi reia activitatea dupa o pana de curent, conform ultimelor setari pe care le-ai realizat.

Sistemul 6th Sense On/Off Timer face posibila setarea activitatii aparatului pe intervale de timp. In acest mod, poate functiona independent de prezenta ta.

Functia Arround U presupune transformarea telecomenzii in termostat de camera, care va trimite continuu feedback catre unitatea centrala, inregsitrand un consum redus de energie.

Filtrul HD cu carbon activ este cel mai performant de pe piata, in momentul actual, fiind capabil sa retina particulele de praf, poluare, dar si bacteriile, virusurile si alergenii.

Functia de autorcuratare presupune mentinerea in permanenta a vaporizatorului uscat, pentru a nu crea conditii propice formarii mucegaiului sau bacteriilor, care constituie principalele cauze ale mirosurilor neplacute.

Ventilatorul a fost si el optimizat astfel ca va sufla un flux de aer mai mare.

Nivelul maxim de zgomot este de 39 db, ceea ce reprezinta o valoare foarte mica, motiv pentru care il putem considera un aparat silentios.

Parerea clientilor

Clientii au fost foarte incantati de acest aparat si sustin ca nu l-ar schimba daca ar trebui sa realeaga. Este foarte silentios, se descurca excelent si nu au ce sa ii reproseze. Prin urmare, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Cauti un aparat de aer conditionat eficient cu functii ultra-performante? Atunci iti recomandam cu incredere aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW 409L care te va surprinde in mod placut. Este un aparat calitativ, dotat cu functii inteligente si cel mai bun filtru de pe piata, pana la ora actuala. In plus, pretul cu care se vinde este destul de avantajos si il poti consulta aici.

9.4

Pret

9.3/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.2/10

Puncte forte

  • filtru HD
  • functii performante

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *