19 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

LG Standard Plus P18EN

Ai nevoie de un aparat de aer conditionat performant care sa faca fata unor suprafete mari? Iti recomandam aparatul LG Standard Plus P18EN potrivit unor astfel de nevoi. Vine la pachet cu o serie de tehnologii si functii avansate care nu vor face altceva decat sa purifice aerul, sa il racoreasca si sa iti creeze cele mai bune conditii.

Design

Unitatea interna prezinta un design minimalist care se va integra foarte usor in orice tip de incapere, carcasa fiind de culoare alba. Prezinta display ascuns unde este afisata temperatura camerei. Masoara 998 mm lungime, 345 mm latime si 210 mm inaltime, cantarind 12 kg.

Unitatea externa masoara 770 mm lungime, 545 mm latime si 288 mm inaltime, cu o greutate de 36 de kg.

Specificatii

LG Standard Plus P18EN este un aparat de aer conditionat cu o capacitate de 18000 BTU, fiind potrivit pentru suprafete de pana la 55 mp. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pentru modul racire si A+ pentru modul incalzire, astfel ca va garanta un consum redus.

Aparatul dispune de tehnologia Inverter ce presupune o optimizare a activitatii aparatului. Concret, compresorul va functiona gradual astfel incat temperatura dorita va fi atinsa mult mai rapida, ulterior fiind necesara doar mentinerea sa cu un minim de resurse.

Aparatul dispune de filtru de protectie dublu anti bacterian si anti praf, care va purifica aerului, tinand la distanta particulele de praf, poluare, polen si bacteriile.

Aparatul poate fi utilizat atat in sezonul cald, cat si in sezonul rece, fiind ca nu doar capacitatea de a raci, cat si de a incalzi. In plus, se adauga urmatoarele functii:

 • Dezumidificare – tine umiditatea din aer la distanta, astfel incat sa se evite formarea mucegaiului, dar si crearea disconfortului.
 • Ventilatie – presupune recircularea aerului, pentru mentinerea constanta a temperaturii.
 • Curatare auto – vaporizatorul va fi uscat indata ce activitatea aparatului se va incheia, pentru a evita formarea de mucegai si bacterii, principalele responsabile pentru mirosurile neplacute.
 • Comfort Air – regleaza palete in functie de locul din incapere in care te afli, astfel incat aerul sa nu sufle exact inspre tine.
 • Racire rapida – intensifica activitatea aparatului, astfel incat temperatura setata sa fie atinsa mult mai rapid, dupa care sa fie necesara doar mentinerea sa.
 • Controlul energiei active – presupune controlarea nivelului de consum energetic, depinzand de situatie.

Parerea clientilor

Pana in acest moment, clientii s-au declarat multumtii de eficienta acestui aparat si l-ar recumpara. Sustin ca se descurca foarte bine, raceste excelent camera, iar aerul se simte mai curat. Mai mult decat atat, apreciaza raportul calitate/pret bun.

Concluzie

Indiferent ca te afli acasa sau la birou, ai nevoie de cele mai bune conditii pentru a te simti bine sau pentru a te putea concentra. Aparatul de aer conditionat LG Standard Plus P18EN este un sistem de climatizare eficient care acopera o suprafata mare. Prezinta filtru dublu antibacterian si o serie de functii prin intermediul careia te vei bucura de cele mai bune conditii. Verifica aici si o oferta de pret, care este importanta in egala masura.

9.3

Pret

8.9/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.3/10

Puncte forte

 • design elegant
 • capacitate mare
 • filtru dublu antibacterian
 • tehnologie Inverter

Puncte slabe

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *