22 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Whirlpool SPIW 412L

In cadrul acestui articol, ne-am propus sa facem o analiza a unuia dintre cele mai performante aparate de are conditionat existente pe piata actuala si anume Whirlpool SPIW 412L. Fiind prevazut cu functii de ultima generatie, aparatul va reusi sa iti creeze cele mai bune conditii pentru a iti aduce confortul mult dorit. In continuare, te vei putea convine si tu daca este ceea ce cauti.

Design

In ceea ce priveste design-ul nu ar fi foarte multe de spus, acesta fiind relativ simplu si placut. Prezinta o carcasa de culoare alba, iar in partea de jos, se afla display-ul unde va fi afisata temperatura din interior. Unitatea interna masoara 818 mm lungime, 217 mm latime si 270 mm inaltime, cantarind 8 kg.

Unitatea externa are o lungime de 66o mm, latime 240 mm si inaltime de 482 mm, cantaring 23 de kg.

Specificatii

Whirlpool SPIW 412L este un aparat de aer conditionat ce detine o capacitate de 12000 BTu. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A+ pentru racire si A pentru incalzire. In acest conditii, discutam despre un consum decent.

Dispune de tehnologia Inverter care vizeaza atingerea temperaturii dorite in cel mai scurt timp posibil. Pe termen lung, se vor inregistra economii referitoare la energia electrica. Compresorul functioneaza gradual, fiind capabil de a isi adapta singur activitatea pentru a atinge cele mai bune conditii.

Filtrl de carbon activ reprezinta, in acest moment, unul dintre cele mai performante modele de pe piata. Are capacitatea de a elimna particulele de praf, poluare, dar si virusurile, bacteriile si alergenii.

Tehnologia Al 6-lea simt presupune un grad ridicat de autonomie, preluand permanent date provenite din mediul ambiant, ajustandu-si setarile pentru a iti oferi cele mai bune conditii si un maxim de confort, cun un consum redus de resurse.

Pe langa cele doua functii de baza -racire si incalzire, aparatul mai este prevazut cu:

 • Functia de dezumidificare – functioenaza independent de celelalte functii sau temperatura din incapere, si stabileste un nivel potrivit de umiditate pentru a nu provoca disconfort, dar si pentru a preveni formarea mucegaiului.
 • Timer-ul – presupune functionarea aparatului pe intervale de timp, ce vor fi prestabilite de tine. Indiferent ca te afli sau nu acasa, aparatul isi va incepe activitatea, iar cand vei ajunge, te vei bucura de cele mai bune conditii.
 • Functia Auto-Restart – este eficienta atunci cand se ivesc probleme cu alimentarea la energie electrica, iar aparatul va fi capabil sa isi reia activitatea conform ultimelor setari facute.
 • Modulul Sleep/Night – va stabili cele mai bune conditii pentru un somn cat mai confortabil. Nu vei simti schimbari bruste de temperatura si nici zgomotul produs de aparat, fiindca va functiona intr-un regim cat se poate de silentios.
 • Functia Arround U – presupune ca telecomanda sa fie multifuncitonala, transformand-o intr-un termostat. Va trimite feed-back constant catre unitatea centrala, pentru a reusi sa mentina temperatura optima in toate zonele incaperii.
 • Functia 4D Airflow – racirea se va realiza rapid, datorita sistemului de aspirare a aerului cald cu trei laturi si a evacuarii cu putere pe cea de-a patra latura. In acest sens, ventilatorul si canlalele de evacuare au fost optimizate, pentru ca aerul sa poata circula intr-o cantitate cat mai mare, fara a implica un zgomot mia mare. Pentru a reusi sa obtii rezultatele dorite in cel mai scurt timp posibil, aerul rece va fi suflat in jos, iar cel cald in sus.
 • Functia Auto-curatare – mentina uscat schimbatorul de caldura, pentru a nu aparea bacterii si mucegai, acestea fiind cauza pentru care apar mirosurile neplacute.

Parerea clientilor

Asa cum ne-am asteptat, clientii sunt foarte multumiti de acest aparat si vad diferenta intre acesta si vechiul aparat de aer conditionat. Este silentios, raceste foarte bine, iar functiile din dotare sutn fara doar si poate cele mai eficiente. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW 412L face parte din seria celor mai performante produse din aceasta categorie si dispune de functii si tehnologii de ultima ora. Fara doar si poate, este si unul dintre cele mai eficiente produse ce nu a dezamagit pe nimeni, clientii declarandu-se pe deplin multumiti. Ai aici si o oferta de pret foarte avantajoasa.

 

9.4

Pret

9.4/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.0/10

Puncte forte

 • filtru carbon activ
 • functii diverse
 • tehnologia al 6-lea simt

Puncte slabe

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *