19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Samsung AR12KSFHBWKNZE

Aparatul de aer conditionat a devenit o necesitate, atunci cand nu mai poti suporta verile toride si ai nevoie de putin confort. Fiindca stim cat de dificil poate fi vara fara aer conditionat si am observat diferenta dupa ce am achizitionat un astfel de aparat, iti prezentam Samsung AR12KSFHBWKNZE, un produs ultra-modern, care iti va fi mereu la indemana pentru a sfida vremea de afara. In continuare, vom analiza acest model de aparat, pentru a ii cunoaste mai bine toate dotarile si tehnologiile ultra-performante.

Design

In ceea ce priveste design-ul, nu ar fi foarte multe de spus, avand o carcasa alba si neasteptat de simpla. Insa daca il vei amplasa pe un perete alb, cu atat mai mult va fi o prezenta foarte discreta.

Specificatii

Samsung AR12KSFHBWKNZE este un aparat de aer conditionat ce prezinta o capacitate de 12000 BTU, ceea ce il face potrivit pentru suprafete intre 24 si 35 mp. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pentru racire si A pentru incalzire, ceea ce il face un aparat economic indeosebi cand va fi utilizat pentru a raci camera.

Tehnologia Inverter detine ca principal obiectiv reducerea consumului la un nivel cat mai mic. Prin optimizarea compresorului ce functioneaza gradual, s-a obtinut o eficientizare cu pana la 30-40%.

Aparatul dispune de filtru Full HD, unul dintre cele mai avansate modele in momentul de fata. Va inlatura atat particulele de praf, poluare, dar si virusurile, bacteriile si alergenii, avand o densitate mare si strat suplimentar antibacterian.

Concomitent cu functiile de racire si incalzire, aparatul este dotat cu:

  • Functia de dezumidificare – presupune stabilirea unui nivel optim de umiditate, pentru a evita formarea mucegaiului.
  • Functia Auto-restart – permite aparatului sa isi reia activitatea conform ultimelor setari facute, in cazul in care se iveste o pana de curent.
  • Timer-ul – presupune setarea aparatului sa functioneze pe intervale de timp, fara a fi absolut necesara prezenta ta acasa.
  • Modul Sleep/Night – iti ofera cele mai bune conditii pentru un somn cat mai linistit. Temperatura nu va avea variatii mari, ci maxim 1 grad Celsius si nici zgomotul aparatului nu se va resimti.
  • Sistemul Turbo Cooling – poate fi activat pentru a atinge mai rapid temperatura dorita. Desigur, ar presupune un consum mai mare de energie, compresorul fiind nevoit sa functioneze la o capacitate mai mare.
  • Functia Auto-Clean – implica uscarea vaporizatorului indata ce a fost scos din functiune aparatul, fiind eliminate bacteriile ori mucegaiul, care s-ar putea forma pe suprafata sa.

Zgomotul produs pe cea mai puternica treapta de ventilatie este de maxim 59 dB. Prin urmare, nu va produce un disconfort acustic si va putea functiona fara probleme.

Parerea clientilor

Cumparatorii considera acest aparat a fi unul eficient, care isi face treaba in parametrii optimi. Raceste excelent, dispune de functii care a reusit sa le creeze confortul mult dorit, dar si pe modul de incalzire este foarte bun. In plus, acestia au apreciat raportul calitate/pret foarte avantajos.

Concluzie

Aparatul de aer conditionat Samsung AR12KSFHBWKNZE este un produs foarte practic si eficient, ce dispune de filtre si tehnologii avansate, care te vor ajuta sa ajungi la temperatura dorita in cel mai scurt timp posibil. Ofera cele mai bune performante cu un consum redus de resurse, iar clientii s-au aratat a fi multumiti. Pentru mai multe detalii si o oferta de pret avantajoasa, intra aici.

9.2

Pret

9.0/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

8.9/10

Puncte forte

  • tehnologie Inverter
  • filtru full HD
  • diverse functii

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *