25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Heinner HAC-18INVB

Iti propunem sa sfidezi vremea de afara si sa infrunti temperaturile caniculare, cu ajutorul aparatului potrivit. Aparatul de aer conditionat Heinner HAC-18INVB poate fi aliatul de incredere ce iti va oferi cele mai bune conditii pentru a te simti intotdeauna confortabil, in ciuda temperaturilor inregistrate de termometrele de afara. In continuare, vei putea vedea despre ce este vorba!

Design

Aparatul este prevazut cu un design simplu, carcasa fiind de culoare alba, iar in partea dreapta se afla display-ul ce afiseaza temperatura din camera. Prezenta sa este una foarte discreta daca il amplasezi pe un perete.

Specificatii

Heinner HAC-18INVB este un aparat de aer conditionat ce pune la dispozitie o capacitate de 18000 BTU, fiind potrivit pentru spatii mai extinse. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pentru racire si A+ pentru incalzire, motiv pentru care va garanta un consum destul de redus de energie electrica.

Dispune de tehnonologia Inverter fiind importanta in eficientizarea activitatii, compersorul functionand gradual, pentru a atinge in timp util conditiile climaterice dorite, pentru ca ulterior sa fie nevoie doar de mentinerea lor. Pe termen lung, se vor inregistra imbunatatire a randamentului de pana la 30-40%.

Sistemul de fultrare HD inregistreaza cele mai bune performante, pana in acest moment. Obtine o eficientizare de pana la 80% mai mare in eliminarea particulelor de praf, poluare si polen, iar mai mult decat atat, are un rol esential in eliminarea virusurilor, bacteriilor si alergeniilor.

In ceea ce priveste functiile, simultan cu cele doua de baza – racire si incalzire, aparatul mai prezinta:

 • Timer – permite functionarea aparatului pe intervale de timp prestabilite. Astfel, nu va fi necesara prezenta ta, iar cand vei ajunge acasa te poti bucura de cele mai bune conditii climaterice.
 • Functia Auto-Restart – aparatul isi va putea relua activitatea chiar si atunci cand a aparut o pana de curent.
 • Modul Sleep/Night – va crea cele mai bune conditii pentru un somn odihnitor si linistit, neexistand variatii bruste de temperatura. Totodata, aparatul va functiona in regim silentios.
 • Functia de memorare a unghiului de baliaj – se refera la reorientarea aripioarelor de pornire, in functie de ultima pozitie setata inainte de oprirea aparatului.
 • Functia Turbo – are in vedere intensificarea activitatii aparatului, astfel incat temperatura dorita sa fie atinsa in timp util, iar ulterior mentinuta.
 • Functia de Autodiagnoza – implica semnalarea inca din faza incipienta a eventualelor probleme aparute, pentru a fi solutionate la timp. Va fi afisat un cod pe display, pe care il vei cauta ulterior in manualul de utilizare.

Nivelul maxim de zgomot atins nu depaseste 55 dB. Nu este tocmai cel mai silentios aparat, insa nu emite un zgomot deranjant.

Parerea clientilor

Cumparatorii sustin ca acest aparat functioneaza in parametrii optimi raportat la pretul de achizitie. Raceste foarte bine, dispune de functii eficiente si nu au fost identificate probleme majore. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este bun.

Concluzie

Aparatul de aer conditionat Heinner HAC-18INVB este un aparat potrivit chiar si pentru spatii mai mari, fiindca prezinta o capacitate destul de mare. De asemenea, raceste foarte bine, este usor de utilizat si nu produce un zgomot acustic care sa devina deranjant. In plus, aici poti verifica o oferta de pret avantajoasa.

8.9

Pret

9.0/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

8.8/10

Design

8.9/10

Puncte forte

 • capacitate mare
 • pret avantajos
 • filtru HD
 • tehnologie inverter

Puncte slabe

 • lipsa functie de dezumidificare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *