25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Beko BHIN 120 Slim

Chiar daca nevoile si asteptarile difera de la utilizator la utilizator, cert ca este ca toata lumea isi doreste un aparat de aer conditionat eficient, capabil sa asigure cele mai bune conditii. Aparatul de aer conditionat Beko BHIN 120 Slim este produsul despre care vom discuta in acest articol si care se incadreaza perfect acestui tablou. In continuare, vom pune in valoare avantajele oferite, dar nu vom uita sa prezentam nici dezavantajele.

Design

Unitatea interna este prevazuta cu un design compact, camuflandu-se perfect pe un perete alb. Central, se afla display-ul ascuns ce va afisa temperatura camerei. Unitatea interna masoara 83.2 cm lungime, 29.7 cm latime si 22.3 cm inaltime, avand o greutate de 9.7 kg.

Unitatea externa prezinta urmatoarele dimensiuni: 80 cm lungime, 33.3 cm latime si 55.4 cm inaltime, cantarind 29 de kg.

Specificatii

Beko BHIN 120 Slim este un aparat de aer conditionat  ce ofera o capacitate generala de 12000 BTU, acoperind o suprafata de pana la 23 mp. Aparatul a fost incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pentru modul racire si A+ pentru modul incalzire.

Aparatul Beko BHIN 120 Slim a fost echipat cu tehnologia Inverter ce vizeaza optimizarea activitatii aparatului, prin functinarea graduala a compersorului. Temperatura setata va fi atinsa mai rapid, iar pe cicluri lungi se vor inregistra economii cu pana la 30-40%.

Filtrele cu care a fost prevazut aparatul presupun o eficienta ridicata.

 • Filtrul Photic Catalyst are rolul de a tine la distanta germenii si mirosurile neplacute, datorita incarcarii cu carbon activ. La o perioada de aproximativ 3-4 lei, va trebui lasat la soare timp de 6-8 ore, pentru reluarea proprietatilor.
 • Filtrul Hepa are capacitatea de a elimina polenul si praful.
 • Filtrul Silver Ion distruge bacteriile si impiedica dezvoltarea germenilor.
 • Filtrul Catechin elimina mirosurile neplacute si impuritatile.

In ceea ce priveste functiile aparatului, pe langa cele doua de baza – racire si incalzire, se mai adauga:

 • Ventilatie si Dezumidificare – elimina umiditatea din aer, evitand astfel formarea mucegaiului
 • Real Set – transforma telecomanda in termostat de camera, ce va trimite feedback permaent catre unitatea principala, pentru mentinerea constanta a temperaturii.
 • Dream mode – asigurarea confortului pe timpul noptii fara variatii mari de temperatura. In plus, sistemul va functiona in regim silentios.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului, pe intervale orare.
 • Auto-restart- aparatul isi reia activitatea in mod automat dupa o eventuala pana de curent, conform ultimelor setari realizate.
 • Functia Jet – presupune intensificarea activitatii aparatului pentru ca temperatura dorita sa fie atinsa mai rapid, ulterior fiind necesara mentinerea.
 • Dezghetare automata – activata doar pentru modul incalzire.

Nivelul maxim de zgomot produs este de 56 dB, care nu e tocmai o valoare mica pentru un aparat de aer conditionat, insa in mod cert, nu este nici suficient de mare pentru a provoca un real disconfort acustic.

Parerea clientilor

Clientii sunt multumiti de modul de functionare al acestui aparat si sustin ca raceste cat se poate de eficient incaperea, facand fata cu brio conditiilor critice. Functiile din dotare sutn foarte interesante si sporesc confortul utilizatorilor. Sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Concluzie

Aparatul de aer conditionat Beko BHIN 120 Slim este un sistem de climatizare foarte eficient si performant care cu siguranta te va ajuta sa suporti mult mai usor temperaturile inalte inregistrate de termometre. Dispune de cele mai avansate functii si tehnologii, ceea ce iti va spori efortul. Verifica aici o oferta de pret foarte avantajoasa pentru a te putea convinge.

9.4

Pret

9.2/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.2/10

Puncte forte

 • tehnologie Inverter
 • filtru performant
 • capacitate rezonabila

Puncte slabe

 • mai zgomotos decat alte modele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *