19 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Alizee AW12IG1

Aparatul de aer conditionat Alizee AW12IG1 reprezinta un sistem de climatizare relativ recent aparut pe piata din Romania, despre care, cel mai probabil, nu au aflat foarte multe. Nu este nicio problema, pentru ca noi suntem aici sa te informam si sa iti oferim cele mai relevante informatii de care dispunem. Interesant la acest aparat este faptul ca ofera performante ridicate la un pret chiar mic.

Design

Alizee AW12IG1 ne-a surprins inca de la partea de design. Este prevazut cu o carcasa foarte eleganta si moderna, ceea ce va face sa se integreze perfect in orice tip de incapere. Lateral, este amplasat si display-ul ce va afisa temperatura camerei. Unitatea interna masaora 87.3 cm lumgime, 25.1 cm latime si 37 cm inaltime, avand o greutate de 10 kg.

Pe de alta parte, unitatea externa masoara 88.1 cm lungime, 26.2 cm latime si 64.5 cm inaltime, avand o greutate de 34 de kg.

Specificatii

Aparatul de aer conditionat Alizee AW12IG1 inregistreaza o capacitate generala de 12000 BTU fiind potrivit pentru suprafete de pana la 22 mp. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pentru racire si A+++ pentru incalzire. Reprezinta doua clase foarte bune, ce va garanta un consum redus de resurse.

Aparatul dispune de tehnologia Inverter ce are rolul de a spori eficienta aparatului, datorita compresorului ce are capacitatea de a isi modifica in mod automat turatia, astfel incat conditiile climaterice dorite sa fie atins in timp util. Pe cicluri lungi, se vor inregsitra economii cu pana la 30-40% comparativ cu un sistem clasic cu compresor On/Off.

De asemenea, aparatul detine sistem de filtrare ce ofera o purificare partiala a aerului, astfel ca va elimina particulele de praf si poluare. Este usor de demontat, lavabil, scutindu-te de o cheltuiala in plus.

Ajungem la una dintre cele mai importante aspecte ce vizeaza la modul general un aparat de aer conditionat – functiile. Pe langa cele doua functii de baza – incalzire si racire, se mai adauga urmatoarele:

 • Ventilare si dezumidificare – elimina eficient umiditatea din aer, inlaturand posibilitatea formarii mucegaiului. Totodata, aerul va fi improspatat.
 • Autocuratare – implica mentinerea uscata a vaporizatorului, dupa ce aparatul si-a incheiat activitatea. In acest mod, nu va oferi sansa mucegaiului si bacteriilor sa adere pe suprafata sa. Acestea fiind considerate si principalele surse de mirosuri neplacute.
 • Timer si Auto-restart – confera aparatului un grad de autonomie ridicat. Primul permite prestabilirea activitatii sale, pe intervale orare, iar cel din urma, face posibila reluarea in mod automat a activitatii aparatului, dupa o eventuala pana de curent, in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Preincalzire inteligenta – presupune corelarea vitezei ventilatorului cu nivelul de incalzire a compresorului pentru obtinerea unui confort termic ideala, dar si o scadere a consumului de energie electrica.
 • Turbo – implica intensificarea activitatii aparatului, pentru ca temperatura dorita sa fie atinsa mult mai rapid. Apoi, aparatul isi va relua regimul automat de functionare, fiind necesara doar mentinerea temperaturii.
 • Sleep – iti va asigura cele mai bune conditii pentru un somn cat mai linistit. Poti uita de variatiile mari de temperatura, in timp ce aparatul va functiona in regim silentios.
 • Autodiagonoza – previne eventualele defectiuni majore care ar putea aparea la nivel functional, afisand un cod pe display-ul aparatului. Acesta va putea fi cautat in manualul de utilizare pentru a vedea despre ce este vorba.
 • Dezghetare inteligenta – se va activa in mod automat doar pentru modul incalzire.

Nivelul maxim  de zgomot produs nu depaseste 31 dB, o valoare extrem de mica, devenind unul dintre cele mai silentioase aparate de aer conditionat.

Parerea clientilor

Cumparatorii s-au declarat foarte multumiti de acest model de aparat de aer conditionat, care este de departe unul cat se poate de eficient, ce a reusit sa le readuca confortul in locuinte. Sustin ca functiile sunt suficient de diversificate si eficiente in egala masura, iar sistemul este de departe extrem de silentios. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Suntem de parere ca aparatul de aer conditionat Alizee AW12IG1 este un model foarte rentabil, in cazul caruia veti plati exact calitatea, nu si brand-ul. Ofera performante foarte bune, la un pret cat se poate de mic pe care il poti verifica aici. De asemenea, capacitatea este una destul de mare, incat sa il poti amplasa chiar si living-uri spatioase, pentru ca se va descurca excelent. Cum clientii au avut doar cuvinte de lauda, nu putem concluziona decat ca este un aparat rentabil.

9.4

Pret

9.5/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.1/10

Puncte forte

 • tehnologie Inverter
 • foarte silentios
 • capacitate rezonabila

Puncte slabe

 • sistemul de filtrare nu elimina si bacteriile, virusurile si alergernii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *