19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Samsung AR12MSFHBWKNEU

Iti prezentam unul dintre cele mai sofisticate modele de aparate de aer conditionat si anume Samsung AR12MSFHBWKNEU, ideal pentru sezonul cald. Este prevazut cu o gama variata de functii sofisticate, ce deservesc in a iti oferi cele mai bune conditii pentru un maxim de confort. Dar inainte de a lua orice decizie este nevoie sa cunosti produsul foarte bine, asa ca ramai pe aproape.

Design

Unitatea interna prezinta un design compact, camuflandu-se perfect pe un perete alb. Masoara 82 cm lungime, 22.7 cm latime si 28.5 cm inaltime, cantarind 8.2 kg.

Unitatea externa prezinta urmatoarele dimensiuni: 72 cm lungime, 26.5 cm latime si 54.8 cm inaltime, avand o greutate de 27.6 kg.

Specificatii

Samsung AR12MSFHBWKNEU este un aparat de aer conditionat ce inregistreaza o capacitate de 12000 BTU, fiind adecvat pentru incaperi de pana la 35 mp. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pentru modul racire si A+ pentru modul incalzire, astfel ca va fi inregistrat un consum destul de mic de energie electrica.

Dispune de Tehnologia Inverter ce are rolul de a spori randamentul aparatului. Compresorul isi variaza in mod automat turatiile, pentru ca temperatura setata sa fie atinsa mai rpaid, ulterior fiind necesara doar mentinerea acesteia. Pe cicluri lungi, se va observa o eficientizare cu pana la 30-40% comparativ cu sistemele clasice cu compresor On/Off.

Sistem de filtrare 3-Care prezinta o densitate foarte mare, astfel se va realiza o purificare a aerului completa, fiind eliminate particulele de praf, poluare, dar si virusurile, bacteriile si alergenii.

In ceea ce priveste functiile cu care a fost prevazut aparatului, pe langa cele doua functii de baza – incalzire si racire, se mai adauga:

 • Ventilatie
 • Dezumidificare – tine la distanta umiditatea din aer pentru a impiedica aparitia mucegaiului.
 • Autocuratare – implica uscarea rapida a vaporizatorului, indata ce activitatea aparatului s-a incheiat, astfel fiind eliminate posibilitatea ca bacteriile si mucegaiul sa adere pe suprafata aparatului.
 • Sleep/Night – a fost gandit pentru a oferi un confort maxim pe itmpul noptii. Nu vor exista variatii mari de temperatura, iar aparatul va functiona in regim silentios.
 • Timer – ofera posibilitatea programarii activitatii aparatului pe intervale orare, independent de prezenta voastra la momentul respectiv.
 • Auto-restart – aparatul isi va relua in mod automat activitatea, dupa o eventuala pana de curent, conform ultimelor setari pe care le-ai realizat.
 • Dezghetare automata – poate fi activat doar in regimul de incalzire si se refera la sistarea activitatii pentru perioade limitate de timp, astfel bucatile de gheata formata in unitate se vor dezgheta in mod automat.
 • Powerful – vizeaza intensificarea activitatii aparatului, pentru o perioada de 30 de minute, astfel incat temperatura dorita sa fie atinsa mult mai rapid. Ulterior, aparatul doar va mentine temperatura respectiva.

Tehnologi Triple Protector Plus are in vedere cresterea fiabilitatii aparatului, pentru o functionare pe termen lung chiar si in conditii critice. Aceasta tehnologie are rolul de a preveni supraincarcarea, fara a fi necesar sa montezi un regulator de tensiune. Piesele care sunt supuse la coroziune vor fi acoperite cu un strat de protectie.

Dat fiind ca nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 42 dB, putem spune ca se incadreaza in topul celor mai silentioase aparate.

Parerea clientilor

In general, cumparatorii sustin ca este un aparat care raceste foarte bine incaperea atat pe timpul zilei, cat si pe timpul noptii. Dispune de o gama variata de functii pentru a deveni eficient din mai multe perspective, ceea ce reprezinta un mare avantaj carora li se adauga si tehnologiile de ultima genereatie. In plus, considera raportul calitate/pret bun.

Concluzie

Aparatul de aer conditionat Samsung AR12MSFHBWKNEU este un sistem de climatizare performant, ce aduce functii si tehnologii de ultima generatie, care vor creste eficienta aparatului. Este usor de utilizat si face fata oricaror conditii extreme, restabilindu-ti confortul. Mai mult decat atat, poti verifica aici si o oferta de pret foarte avantajoasa.

9.2

Pret

8.7/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.0/10

Puncte forte

 • tehnologie Inverter
 • sistem de filtrare performant
 • silentios

Puncte slabe

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *