25 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Daewoo DSB-F1234ELH-VK

Fiindca temperaturile sunt din ce in ce mai dificil de suportat, revenim cu un nou articol despre aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1234ELH-VK. Reprezinta un aparat modern, prevazut cu functii si tehnologii de ultima generatie, care vor contribui la cresterea confortului tau. Dar haideti sa cunoastem indeaproape acest aparat si functiile din dotare!

Design

Unitatea interna este prevazuta cu un design compact, camuflandu-se perfect pe un perete in aceeasi nuanta. Prezinta un display ascuns unde va fi afisata temperatura camerei. Masoara 80 cm lungime, 28 cm latime si 18.5 cm inaltime, avand o greutate de 10 kg.

In acelasi timp, unitatea externa prezinta o lumgime de 76 cm, latime de 25.6 cm si inaltime de 55.2 cm, cu o greutate de 31 kg.

Specificatii

Daewoo DSB-F1234ELH-VK este un aparat de aer conditionat  ce ofera o capacitate de 12000 BTU, recomandat pentru suprafete de pana la 25 mp. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pentru modul racire, si A+ pentru modul incalzire.

Tehnologia Inverter detine un rol important in cadrul aparatului Daewoo DSB-F1234ELH-VK pentru ca eficientizeaza activitatea sa, datorita compresorului rotativ ce va functiona la turatii variabile, conditiile climaterice fiind atinse mult mai rapid. Pe cicluri lungi, se vor inregistra economii cu energia electrica de pana la 30-40% comparativ cu un sistem clasic cu compresor On/Off.

Dispune de sistem de filtrare cu densitate superioara, astfel ca va putea elimina particulele de praf, poluare, virusurile, bacteriile si alergenii.

In ceea ce priveste functiile din dotare, pe langa cele doua de baza – racire si incalzire, se adauga:

 • Ventilare
 • Dezumidificare – elimina umiditatea din aer, pentru a nu da sansa formarii mucegaiului
 • I Feel – transforma telecomanda in termostat de camera, permanent fiind transmis feedback catre unitatea principala, pentru mentinerea constanta a temperaturii.
 • Timer – permite presetarea activitatii aparatului pe intervale de ore.
 • Auto-restart – aparatul isi reia automat activitatea dupa o pana de curent, in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Turbo – intensifica activit,atea aparatului, pe o perioada scurta, pentru a atinge mai rapid temperatura setata.
 • Autodiagnoza – sesizeaza o eventuala problema aparuta si afiseaza un cod specific pe display, pe care il vei cauta in manualul de utiizare.
 • Sleep – asigura conditiile optime pentru un somn odihnitor fara variatii de temperatura. In plus, aparatul va functiona in regim silentios pentru a nu te deranja.

Nivelul maxim de zgomot produs este de 40 dB, astfel ca discutam despre un aparat cat se poate de silentios.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt foarte multumiti de aparat, care reuseste sa le raceasca excelent incaperea, dar este si foarte silentios. In plus, tehnologiile performante si functiile din dotare, cresc eficienta aparatului. Mai mult decat atat, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Recomandam cu incredere aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1234ELH-VK ce s-a dovedit a fi un produs eficient, de inalta performanta, care iti va asigura cele mai bune conditii chiar la tine acasa. Presupune o capacitate suficient de mare, dar si alte peformante pe care le vei remarca inca de prima utilizare. Verifica aici o oferta de pret foarte buna pentru a te convine.

9.5

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.3/10

Puncte forte

 • capacitate rezonabila
 • tehnologie Inverter
 • filtru performant
 • silentios
 • pret avantajos

Puncte slabe

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *