25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Samsung AR12MSFPEWQNEU

Temperaturile inalte pot fi chiar usor de suportat atunci cand ai la indemana aparatele potrivite. Iti prezentam in cadrul acestui articol Aparatul de aer conditionat Samsung AR12MSFPEWQNEU, pe care il putem descriere in cateva cuvinte ca fiind un model performant, eficient, pregatit sa iti readuca confortul chiar la tine acasa.

Design

In ceea ce priveste design-ul, precum majoritatea aparatelor de aer conditionat este prevazut cu o carcasa destul de simpla, compacta, ce poate fi o prezenta chiar discreta amplasat pe un perete in aceeasi nuanta de alb. Unitatea interna masoara 82 cm lungime, 21.5 cm latime si 28.5 cm inaltime, avand o greutate de 8 kg.

Pe de alta parte, unitatea externa prezinta urmatoarele dimensiuni: 66 cm lungime, 24. 2 cm latime si 47.5 cm inaltime, cu o greutate de 22.8 kg.

Specificatii

Aparatul de aer conditionat Samsung AR12MSFPEWQNEU presupune o capacitate generala de 12000 BTU, fiind potrivit pentru suprafete de pana la 35 mp. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pentru racire si clasa A+ pentru incalzire. Astfel, factura la curent nu va fi incarcata foarte mult, deci nu vei avea de ce sa te ingrijorezi din aceasta privinta.

Este prevazut cu tehnologia Inverter, ce joaca un rol important in eficientizarea activitatii aparatului, prin functionarea compresorului la turatii variabile. In acest fel, conditiile climaterice vor fi atinse mai rapid, ulterior fiind necesara doar mentinerea lor. Pe cicluri lungi, se vor inregistra economii cu pana la 30-40% comparativ cu un aparat clasic prevazut cu compresor on/off.

Sistemul de filtrare Full HD este unul dintre cele mai performante modele la ora actuala, avand capacitatea de a purifica in totalitate aerul. Prin urmare, vor fi eliminate atat particulele de praf, poluare, polen, cat si virusurile, bacteriile si alergenii.

Pe langa functiile de baza – incalzire si racire, aparatului de aer conditionat Samsung AR12MSFPEWQNEU mai este prevazut cu:

 • Ventilare
 • Dezumidificare – elimina umiditatea din aer, evitand formarea mucegaiului.
 • Timer – permite prestabilirea activitatii aparatului pe intervale de timp.
 • Auto-restart – aparatului isi poate relua activitatea dupa o pana de curent, conform ultimelor setari facute.
 • Sleep/Night – asigura cele mai bune conditii pentru un somn odihnitor, fara variatii mari de temperatura, iar sistemul va functiona in regim silentios.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului pentru ca temperatura atinsa sa fie mult mai rapid.
 • Fast Heating – este asemanatoare cu functia turbo, diferenta consta in faptul ca poate fi activata pe modul incalzire.

Pe cea mai puternica treapta de ventilare, aparatului inregistreaza un nivel al zgomotului de 56 dB, si chiar daca este putin cam mare pentru un aparat de aer conditionat, totusi nu este suficient pentru mare a crea disconfort acustic.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt foarte multumiti de eficienta acestui aparat de aer conditionat, care se descruca excelent, chiar si in living-uri spatioase. Cum nu au fost identificate niciun fel de probleme, clientii apreciaza raprotul calitate/pret excelent.

Concluzie

Aparatul de aer conditionat Samsung AR12MSFPEWQNEU se numara printre modelele ce inregistreaza performante foarte bune, ce nu te va dezamagi cu siguranta. Presupune o capacitate rezonabila, dotat cu o serie de functii varate si tehnologii de ultima generatie. Verifica aici si tu o oferta de pret foarte avantajoasa, pentru a te putea convinge.

9.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.1/10

Puncte forte

 • capacitate rezonabila
 • tehnologie Inverter
 • sistem de filtrare performant

Puncte slabe

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *