19 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Daewoo DSB-F1281ELH-VK

Cu greu mai poti face fata sau chiar deloc, temperaturilor ridicat, asa ca nu ai de ce sa mai astepti, ci ar trebui sa faci ceva in acest sens. Este datorita ta sa iti asiguri cele mai bune conditii, iar noi suntem aici pentru a iti oferi o mana de ajutor. Iti prezentam in continuare, aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK ce ofera o capacitate rezonabila, la un pret atragator.

Design

Aparatul este prevazut cu un design compact, fiind destul de discret, mai ales daca il vei amplasa pe un perete alb. Central, se afla display-ul ascuns, ce va afisa temperatura camerei. Unitatea interna masoara 80 cm lungime, 28 cm latime si 18.5 cm inaltime, avand o greutate de 10 kg.

In acelasi timp, unitatea externa masoara 76 cm lungime, 25.6 cm latime si 55.2 cm inatime, cu o greutate de 31 de kg.

Specificatii

Aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK este prevazut cu o capacitate atat pe modul incalzire, cat si pe modul racire de 12000 BTU, fiind recomandam pentru incaperi de pana la 25 mp. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pentru modul racire si A+ pentru incalzire. Prin urmare, consumul va fi unul decent si nu iti va incarca factura la curent.

Aparatul dispune de tehnologia Inverter ce detine un rol important in optimizarea activitatii aparatului. Mai concret, randamentul va fi imbunatatit cu pana la 30-40%, datorita variatiei automate a turatiilor, conditiile climaterice dorite fiind atinsa mult mai rapid.

Sistemul de filtrare este unul dintre cele mai performante modele existente pe piata, asigurand astfel o purificare aproape totala a aerului, eliminand virusurile, bacteriile si alergenii.

Pe langa cele doua functii de baza –racire si incalzire, aparatului Daewoo DSB-F1281ELH-VK i se mai adauga:

 • Sleep – potrivit pe timpul noptii, asigurand cele mai bune conditii, pentru a nu fi resimtite variatii de temperatura, dar nici zgomotul produs de aparat.
 • I Feel – presupune transformarea telecomenzii si termostat de camera, ce va treimite constant feed-back catre unitatea centrala, pentru a mentine temperatura optima.
 • Timer – permite prestabilirea activitatii aparatului, pe intervale de timp, independent de prezenta voastra la momentul respectiv.
 • Auto-restart – aparatul isi va relua in mod automat activitatea conform ultimelor setari realizate, dupa o eventuala problema de alimentare aparuta.
 • Turbo – implica intensificarea activitatii aparatului, pentru ca temperatura dorita sa fie atinsa mult mai rapid. Ulterior, va fi necesara doar mentinerea acesteia prin functionarea in regim normal a aparatului.
 • Autodiagnoza – identifica inca din stare incipienta o eventuala problema de functionalitate, afisand pe display un cod specific, pe care il vei cauta ulterior in manualul de utilizare pentru a verifica despre ce este vorba.

Cum nivelul maxim al zgomotului este de 40 dB, consideram acest aparat a fi unul dintre cele mai performante modele si din aceasta perspectiva.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt foarte multumiti de acest aparat de aer conditionat, pe care il considera intr-adevar un produs rentabil care isi face treaba excelent. Raceste eficient incaperea, iar functiile din dotare nu fac altceva decat sa ii sporeasca eficienta. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Din punctul nostru de vedere, consideram aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK un model foarte bun si, deopotriva, foarte rentabil, ce merita achizitionat. Ofera performante excelenta, prin racire rapida, cu un consum destul de redus si un zgomot aproape insesizabil. Poti verifica aici si o oferta de pret foarte buna.

9.5

Pret

9.4/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.2/10

Puncte forte

 • capacitate generoasa
 • tehnologie Inverter
 • sistem de filtrare performant
 • foarte silentios

Puncte slabe

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *