22 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Electrolux EXI12HJIW

Aparatul de aer conditionat Electrolux EXI12HJIW reprezinta unul dintre cele mai performante modele, oferind o capacitate generoasa, dar si un consum redus. Sigur ca nu lipsesc nici functiile inteligente despre care vom discuta pe larg in continuare. Fiindca este important sa cunoastem fiecare detaliu despre acest aparat chiar inainte de a il achizitiona, astfel vei sti dinainte potentialul sau.

Design

Unitatea interna este prevazuta cu un design compact, avand o carcasa alba, foarte eleganta, ce se va camufla perfect pe un perete alb. Dispune de display ascuns amplasat central, unde va fi afisata temperatura interioara. Prezinta urmtaorele dimensiuni: 79.3 cm lungime, 21 cm latime si 29.2 cm inaltime cu o greutate de 9.5 kg.

Unitatea externa prezinta o lungime de 84.2 cm, latime 32 cm si inaltime de 59.6 cm, cantarind 31 de kg.

Specificatii

Electrolux EXI12HJIW este un aparat de aer conditionat ce presupune o capacitate generoasa de 12000 BTU. Eficienta energetica reuseste si ea sa atinga standarde ridicate, astfel ca pentru modul racire este incadrata in clasa A++, iar pentru incalzire A+.

Fiindca am spus ca este un aparat de aer conditionat performant, nu lipseste nici tehnologia Inverter ce optimeaza randamentul aparatului. Astfel, compresorul va functiona gradual, conditiile climaterice dorite fiind atinse mult mai rapid, ulterior fiind necesara doar mentinerea temperaturii cu un consum redus de resurse. In plus, pe cicluri lungi, se va obtine o eficientizare cu pana la 30-40%.

Sistemul de filtrare PureO2 reprezinta unul dintre cele mai performante de pe piata, in prezent, astfel ca datorita carbunelui activ, dar si densitatii mari, va elimina din incapere atat particulele de praf, poluare, polen, dar si virusurile, bacteriile si alergenii.

Controlul Wi-fi presupune controlul aparatului cu ajutorul dispozitivelor mobile, indiferent de sistemul de operare – Android sau iOS. Producatorii sugereaza descarcarea aplicatiei Electrolux AirControl, dar pot fi folosite si aplicatii cum ar fi Peel Smart Remote.

In ceea ce priveste functiile cu care a fost prevazut acest aparat, pe langa cele doua functii de baza – racire si incalzire, se adauga:

 • Ventilatie si Dezumidificare – ruleaza independent de temperatura din camera, luptand eficient impotriva mucegaiului.
 • Timer si Auto-Restart – confera aparatului o autonomie ridicata. Prima permite programarea activitatii aparatului pe intervale de timp. Cea de-a doua presupune reluarea activitatii aparatului in mod automat, dupa o pana de curent, in raport cu ultimele setari realizate.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului, astfel conditiile climaterice vor fi atinse mult mai rapid.
 • AirControl – contrlul pozitiei aripioarele si a intensitatii de suflare a aerului.
 • Autodiagnoza – semnaleaza orice problema aparuta, inca din stare incipienta, afisand un cod pe display. Acest cod va fi cautat in manualul de utilizare pentru a vedea despre ce este vorba.
 • Sleep – asigura cele mai bune conditii pentru a te odihni fara probleme pe tot parcursul noptii. Nu vor aparea variatii semnificative de temperatura, iar aparatul va functiona in regim silentios.
 • Dezghetare automata – poate fi activiat doar in cadrul modului incalzire.
 • Auto Clean – uscarea vaporizatorului dupa ce aparatul isi va incheia activitatea, eliminad posibilitatea aparitiei bacteriilor si a mucegaiului.

Nivelul maxim de zgomot produs este de 42 dB, ceea ce il recomanda drept un aparat de aer conditionat foarte silentios.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si afirma faptul ca este puternic, dar si foarte silentios. Face fata chiar si incaperilor mari, iar in ansamblu, considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Aparatul de aer conditionat Electrolux EXI12HJIW este un aparat performant, ce presupune o capacitate generoasa, dar si un consum redus de resurse. Datorita sistemului de filtrare, acesta va reusi sa purifice in totalitatea aerul, astfel incat sa elimine toate impuritatile. Daca esti interesat si de o oferta de pret, nu ezita sa intri aici.

9.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.3/10

Puncte forte

 • capacitate generoasa
 • tehnologie Inverter
 • filtru performant
 • eficienta energetica
 • control Wi-fi

Puncte slabe

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *