19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Beko BHIN 090 Slim

Un aparat de aer conditionat nu doar ca este eficient, ba chiar util in sezonul cald, ci ofera aceleasi performante bune si in sezonul rece. Si cum de fiecare data, plecam de la ideea ca cel mai bun produs este acela care se muleaza perfect nevoilor fiecarui utilizator, iti prezentam aparatul de aer conditionat Beko BHIN 090 Slim, un model ultra performant ce dispune de cele mai avansate tehnologii si functii.

Design

Unitatea interna este prevazuta cu un design simplu si discret, camfulandu-se perfect pe un perete alb. Central, se afla display-ul mascat, unde va fi afisata in permanenta temperatura interioara. Masoara 83.2 cm lungime, 29.7 cm latime si 22.3 cm inaltime, avand o greutate de 9.7 kg.

Unitata externa masoara 80 cm lungime. 33.3 cm latime si 55.4 vm inaltime, cu o greutate de 28 kg.

Specificatii

Beko BHIN 090 Slim este un aparat de aer conditionat ce ofera o capacitate relativ redusa de modificare a temperaturii, de 9000 BTU, prin urmare, este potrivit exclusiv dormitoarelor si altor incaperi cu dimensiuni de pana la 20 mp. Eficienta energetica este una buna, astfel ca pentru modul racire este incadrat in clasa A++, iar pentru modul incalzire este incadrat in clasa A+.

Dispune de tehnologia Inverter ce presupune optimizarea activitatii aparatului. Presupune functionarea graduala a compresorului, astfel ca temperatura dorita sa fie atinsa rapid, ulterior doar mentinuta. Pe cicluri lungi, se obtine o eficientizare de pana la 30-40% fata de de compresoarele clasice On/Off.

Filtrele sunt cele mai performante si discutam despre 4 sisteme: Photo-Catalyst, Silver Ion, Catechin si Hepa. Datorita acestora, vor fi eliminate toate particulele de praf, poluare, polen, bacterii, microbi, impuritati ori mirosuri neplacute.

Aparatul poate fi utilizat atat in sezonul cald, cat si in sezonul rece, datorita celor doua functii de baza – cald si rece. Acestora li se adauga:

 • Dezumidificare – functioneaza independent de alte functii, luptand eficient impotriva umiditatii din aer, cauza aparitiei mucegaiului.
 • Sleep/Night – asigura cele mai bune conditii pentru un somn linistit, fara sa existe modificari bruste de temperatura. Totodata, va functiona pe modul silentios.
 • Real Set – presupune transformarea aparatului de aer conditionat in termostat de camera. Aceasta va trimite feed-back constant catre unitatea centrala, pentru a reusi sa mentina temperatura constanta.
 • Dream mode – presupune ajustarea automata a temperaturii, in functie de temperatura corpului, pe tot parcursul noptii.
 • Jet – intensifica activitatea aparatului, pentru atingerea mai rapida a temperaturii setate. Ulterior, doar va fi mentinuta temperatura.
 • Dezghetare automata – implica uscarea vaporizatorului, dupa ce aparatul si-a incheiat activitatea. Astfel, se va evita aderarea bacteriilor si formarea mucegaiului pe suprafata sa, fiind responsabile pentru aparitia mirosurilor neplacute.
 • Auto restart – reluarea automata a aparatului, dupa o pana de curent, luand in considerare ultimele setari realizate.
 • Timer – permite functionarea aparatului pe intervale de timp prestabilite, independent de prezenta ta fizica la momentul respectiv.

Nivelul maxim de zgomot produs este de 56 dB si chiar daca nu este cea mai mica valoare, nu este suficient de mare pentru a provoca un real disconfort acustic.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca aparatul reuseste sa raceasca si chiar sa incalzeasca foarte bine incaperea, fiindca a fost testat pe ambele moduri de baza. De asemenea, si functiile complementare vin cu eficienta de rigoare si readuc confortul utilizatorilor. Considera, deci, raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Suntem de parere ca aparatul de aer conditionat Beko BHIN 090 Slim este un produs bun, care se descurca foarte bine in conditii critice si reuseste sa iti readuca foarte facil confortul. Ofera o purificare completa a aerului si este prevazut cu functii si tehnologii de ultima generatie. In plus, poti verifica aici o oferta de pret foarte avatanjoasa.

9.2

Pret

9.3/10

Calitate

9.1/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

8.8/10

Puncte forte

 • tehnologie Inverter
 • filtru performant
 • eficienta energetica

Puncte slabe

 • capacitate relativ redusa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *