25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Samsung RB33J3830SA/EF

Pentru ca o combina frigorifica nu poate lipsi din nicio casa, este absolut firesc sa fii cat mai bine informat in legatura cu viitoarea achizitie. Rolul nostru in acest context este de a analiza fiecare produs de care esti interesat, pentru a afla tot ceea ce te intereseaza, in final, sa poti concluziona daca este sau nu, aparatul cel mai potrivit nevoilor tale. Discutam de aceasta data despre un nou model de combina si anume Samsung RB33J3830SA/EF pe care o vom analiza pana la cel mai mic detaliu, asa ca va asteptam sa ne urmariti in continuare.

Design

Combina este prevazuta cu un design foarte elegant, avand carcasa argintie, astfel ca se va asorta cu orice nuanta de mobilier. La nivelul usii superioare, se afla atat panoul de comanda de unde vei selecta temperaturile interioare, cat si dozatorul pentru apa.

Totodata, usile sunt prevazute cu manere incoporabile, ceea ce, din punctul nostru de vedere, confera produsului un plus de eleganta.

Dimensiunile acestei combine sunt de 185 x 59.5 x 66.8 cm (l x L x A) si cantareste 67.5 kg.

Specificatii

Samsung RB33J3830SA/EF este o combina frigorifica ce inregistreaza un volum total de 321 litri si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, consumul anual fiind estimat la 280 kWh.

Dispune de sistem de racire No Frost ceea ce inseamna ca nu va fi necesara dezghetarea periodica a aparatului.

Nelipsit este si sistemul de avertizare pentru usa deschisa, care te va atentiona ori de cate ori vei uita usa deschisa, iar mancarea depozitata in interior ar putea fi in pericol din aceasta cauza.

De mentionat este si faptul ca este prezent dispenser-ul de apa, iar pentru a te bucura in permanenta de apa rece si proaspata va trebui sa umpli recipientul aflat pe usa frigiderului.

Prezinta o autonomie de 20 de ore, timp in care, in cazul unei pene de curent, nu vei avea de ce sa te ingrijorezi, fiindca alimentele vor fi in maxima siguranta.

Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 39, astfel ca nu va fi deranjanta din aceasta perspectiva.

Frigiderul combinei Samsung RB33J3830SA/EF

 • inregistreaza o capacitate de 223 litri
 • dispune de 4 rafturi din sticla securizata si foarte rezistenta. Unul dintre acestea este de tipul Easy Slide, care iti va permite glisarea sa in afara, foarte usor, astfel incat sa ai un acces mai facil la alimente
 • in partea de jos, se afla suportul pentru fructe si legume, unde vor fi depozitate in cele mai bune conditii pentru a se mentine proaspete un timp indelungat
 • usa frigiderului prezinta patru suporturi pe care vei putea depozita sticle, borcane, recipiente de mici dimensiuni si asa mai departe

Congelatorul combinei Samsung RB33J3830SA/EF

 • presupune o capacitate de 98 litri
 • prezinta trei compartimente sub forma unor sertare inchise, ceea ce reprezinta un avantaj pentru ca vei putea depozita vegetalele, carnea, lactatele etc separat, astfel incat sa nu imprumute mirosuri intre ele
 • capacitatea de congelare pe parcursul a 24 de ore este de 12 kg

Parerea clientilor

Cumparatorii sustin ca este o combina suficient de incapatoare, chiar si pentru o familie cu 3-4 membrii, oferind o flexibilitate destul de mare in acest sens, pentru ca pot aranja rafturi dupa bunul plac. De asemenea, afirma ca raceste foarte bine si sunt, in generali, multumiti de ea. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Combina frigorifica Samsung RB33J3830SA/EF este o varianta foarte buna pe care o poti lua in calcul cu toata increderea, fiindca este suficient de incapatoare, raceste excelent alimentele si este prevazut cu cele mai importante accesorii si anume suportul pentru sticle, suportul pentru oua si tava pentru gheata. Aici poti verifica o oferta de pret foarte avantajoasa pentru acest model de combina frigorifica.

9.5

Pret

9.2/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.4/10

Puncte forte

 • sistem No Frost
 • accesorii diverse
 • sistem avertizare usi inchise
 • destul de incapatoare

Puncte slabe

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *