25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Mitsubishi MSZ-HJ35

Fiindca nu peste mult timp temperaturile caniculare isi vor face simtita prezenta, revenim cu un nou model de aparat de aer conditionat Mitsubishi MSZ-HJ35. Piata ofera o multitudine de aparate de aere conditionate, iar noi suntem aici pentru a analiza fiecare model, astfel incat sa afli tot ceea ce trebuie sa stii, in ideea de a gasi aparatul cel mai potrivit nevoilor tale.

Design

Unitatea interna are un design destul de simplu, carcasa fiind alba, se va camufla perfect pe un perete in aceeasi nuanta. Aceasta masoara 799 mm lungime, 232 mm latime si 290 mm inaltime si cantareste 9 kg.

Pe de alta parte, unitatea externa masoara 699 mm lungime, 249 mm latime si 538 mm inaltime, cantarind 25 de kg.

Specificatii

Mitsubishi MSZ-HJ35 este un aparat de aer conditionat  cu o capacitate destul de mare, de 12000 BTU, fiind potrivit pentru suprafete intre 25-35 mp. In ceea ce priveste consumul de energie electrica, aparatul este incadrat in clasa A, atat pentru racire, cat si pentru incalzire. Nu este cea mai buna clasa, dar garanteaza un consum decent.

Aparatul este prevazut cu tehnologia Inverter optimizand eficienta aparatului prin functionarea graduala a compresorului. In acest fel, temperatura setata va fi atinsa mult mai rapid, ulterior fiind necesara doar mentinerea sa cu un consum redus de resurse. In plus, pe cicluri lungi, se vor inregistra economii.

In ceea ce priveste filtrul din dotare, nu este cel mai performant, insa va fi capabil sa tina la distanta particulele de praf, poluare si polen.

Celor doua functii de baza – racire si incalzire, se mai adauga:

 • Dezumidificare – tine la distanta umiditatea din aer care ar putea crea disconfort, fiind totodata responsabila de formarea mucegaiului.
 • Ventilatie – presupune recircularea aerului, pentru mentinerea unei temperaturi constante.
 • Timer – permite programarea aparatului pe intervalul de 12 ore, astfel incat sa isi inceapa activitatea independent de prezenta ta.
 • Auto restart – aparatul isi va relua activitatea dupa o eventuala pana de curent, conform ultimelor setari facute.
 • Functia Sleep/Night – asigura cele mai bune conditii pentru un somn linistit, fara variatii mari de temperaturi. In plus, aparatul va functiona in regim silentios pentru a nu te deranja fonic.
 • Functia de economisire a energie Econo Cool – are capacitatea de a regla cantitea de aer directionata spre corpul amplasat in raza orificiului de iersire a aerului. Temperatura poate fi ridicata cu 2 grade Celsius, fara sa se resimta, inregistrand o eficientizare a consumul de resurse cu pana la 20%. Este valabila doar in cazul functionarii racirii manuale.
 • Auto-curatare – presupune mentinerea uscata a vaporizatorului, astfel incat muecegaiul si bacteriile sa nu adere pe suprafata sa, fiind principalele responsabila cu aparitia mirosurilor neplacute.
 • Autodiagnoza – permite semnalarea in stare incipienta a unei eventuale probleme. Pe display va fi afisat un cod, pe care il vei cuata ulterior in manualul de utilizare.

Nivelul maxim de zgomot produs este de 45 dB, ceea ce inseamna ca este un aparat cat se poate de silentios, care nu te va deranja fonic.

Parerea clientilor

Clientii s-au aratat foarte incantati de achizitia facuta, sustinand ca daca ar fi sa aleaga din nou, fara doar si poate, pentru acelasi aparat ar opta. Este extrem de eficient, raceste foarte bine, dar si foarte silentios. Mai mult, acestia au apreciat raportul calitate/pret excelent.

Concluzii

Mitsubishi MSZ-HJ35 este un aparat de aer conditionat foarte eficient, ce ofera o capacitate generoasa, dar si functii diversificate. Fie ca este zi sau noapte ori ca suntem in sezonul cald sau rece, acest aparat te poate ajuta oricum. Clientii au fost foarte multumiti de el, motiv pentru care ii oferim un plus de incredere. Pentru a verifica si o oferta de pret actuala, intra aici.

 

9.1

Pret

8.8/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.2/10

Design

9.0/10

Puncte forte

 • capacitate mare
 • tehnologie inverter

Puncte slabe

 • filtrul nu elimina bacteriile si virusurile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *