25 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Vortex VAI-A18FC

Nu mai amana si achizitioneaza-ti din timp aparatul de aer conditionat potrivit. Vortex VAI-A18FC este un aparat cu o capacitate mare si performante bune. Acest articol dezbate in detaliu caracteristicile cele mai importante, pentru ca decizia de cumparare sa fie una cat mai potrivita nevoilor tale, pentru a fi multumit, ulterior.

Design

Unitatea interna este prevazuta cu o carcasa simpla si eleganta, de culoare alba, care se va camufla perfect pe un perete in aceeasi nuanta. Prezinta display LCD ascuns, amplasat lateral, unde va fi afisata temperatura interioara.

Specificatii

Vortex VAI-A18FC este un aparat de aer conditionat prevauzt cu o capacitate de 18000 BTU, astfel ca va fi potrivit pentru incaperi cu suprafete mari fiind suficient de puternic. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, reprezentand una dintre cele mai bune clase. Este un aspect apreciabil la un aparat cu o capacitate atat de mare.

Aparatul dispune de tehnologia Inverter, importanta in eficientizarea activitatii aparatului. Randamentul obtine o imbunatatire de pana la 30-40%. Astfel, compresorul va funcitona gradual, conditiile climaterice fiind atinse mult mai rapid, ulterior, fiind necesara doar intretinerea temperaturii.

Aparatul poate fi utilizat atat in sezonul cald, cat si in sezonul rece, fiindca poate fi setat pe modul cald sau pe modul rece. In plus, la cele doua functii de baza, se adauga:

  • Timer – presupune setarea aparatului pe intervale de timp, fiind posibila functionarea automata chiar si in lipsa ta.
  • Functia Auto-restart – aparatul isi poate relua activitatea in mod automat, dupa o pana de curent, conform ultimelor setari facute.
  • Functia de autocuratare – implica mentinerea uscata a vaporizatorului, eliminand ipoteza formarii bacteriilor sau a mucegaiului, principalele responsabile pentru mirosurile neplacute.
  • Dezumidificare – functioneaza independent de alte functii si poate fi utilizata pe tot parcursul anului. Este principalul aliat impotriva umiditatii excesiva, ce poate cauza formarea mucegaiului.
  • Functia Strong – poate fi setata atat pentru modul incalzire, cat si pentru modul racire. Presupune intensificarea activitatii sistemului, pentru a obtine temperatura dorita in timp util.
  • Functia Feeling – reprezinta comutatorul, de unde vei putea schimba temperatura afisata pe unitatea centrala. Concret, activand aceasta functie, va fi afisata temperatura interioara, iar dezactivand-o va fi afisata temperatura setata.
  • Modul Sleep/Night – ofera cele mai bune conditii pentru un somn odihnitor, fara a exista variatii bruste de temperatura. In plus, aparatul va functiona in regim silentios pentru a nu iti perturba somnul.

In ceea ce priveste zgomotul produs, nivelul amxim este de 58 dB. Intr-adevar nu este cel mai mic nivel, insa nu va produce un real disconfort acustic.

Parerea clientilor

Persoanele ce au achizitionat acest aparat au fost cat se poate de incantate. Sustin ca este suficient de puternic si eficient, acopera spatii foarte mari si le asigura cel mai confortabil somn. Mai mult decat atat, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Fara doar si poate, nu ai cum sa rezisti pe timpul verii fara aparatul de aer conditionat. Utilizat in parametrii optimi si alegand aparatul potrivit, nu iti va afecta sanatatea. Aparatul de aer conditionat Vortex VAI-A18FC este o varianta foarte eficienta, cu o capacitate foarte mare, ce se descurca excelent. Acest lucru este confirmat si de utilizatorii sai, ceea ce ne determina sa ii acordam o sansa. In plus, oferta de pret propusa este destul de avantajoasa si o poti verifica aici.

9.1

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

8.8/10

Puncte forte

  • tehnologie Inverter
  • capacitate mare

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *