25 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Argo Slimmy

Temperaturile ridicate ale zilelor de vara sunt din ce in ce mai greu de suportate, uneori chiar imposibil, de aceea ai nevoie de un aparat care sa iti readuca confortul. Iti prezentam aparatul de aer conditionat mobil Argo Slimmy ce te poate ajuta sa iti racoresti eficient casa, fiind portabil, il vei putea muta dintr-o incapere in alta, astfel te va scuti de o investitie majora.

Design

Este prevazut cu un design compact, astfel ca se va integra foarte usor in orice dormitor sau chiar living. Prezinta o carcasa de culoare alba, eleganta, dar si un panoul de control digital cu LED. In partea de jos, se afla patru roti pentru o mutare mai facila a aparatului. Masoara 39.5 cm lungime, 31.5 cm latime si 77 cm inaltime, avand o greutate de 24.5 kg.

Specificatii

Argo Slimmy este un aparat de aer conditionat mobil ce inregistreaza o capacitate de 9000 BTU, fiind recomandat pentru incaperi de pana la 22 mp. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A, consumul fiind unul decent.

Important de stiut la acest model de aparat se refera la faptul ca vine la pachet cu kit de instalare inclus.

Filtrul este lavabil, ceea ce te va scuti de costuri in plus, pe care le-ar fi presupus inlocuirea sa periodica.

Pe langa functia de racire, aparatul mai este prevazut cu o serie de functii, precum:

  • Dezumidificatie si Ventilatie – tine la distanta umiditatea din aer, responsabila cu formarea mucegaiului.
  • Sleep mode – potrivit pentru timpul noptii, asigurand cele mai bune conditii pentru un somn linistit, fara variatii de temperatura. In plus, sistemul va functiona in regim silentios.
  • Timer – ofera posibilitatea de a programa activitatea aparatului pe intervale de timp.
  • Auto restart – aparatul isi va relua activitatea in mod automat, dupa o pana de curent, luand in considerare ultimele setari realizate.
  • Autodiagonoza – semnaleaza o problema aparuta inca din stare incipienta, afisand un cod pe display, pe care il vei cauta in manualul de utilizare.
  • X-Fan – presupune functionarea ventilatorului, dupa ce aparatul isi va incheia acitivitatea, pentru uscarea unitatii, astfel evitand formarea mucegaiului.

Nivelul maxim de zgomot produs este de 51 dB, ceea ce nu reprezinta o valoare suficient de mare, incat sa creeze un real disconfort acustic.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca este un aparat foarte practic, ce reuseste sa isi faca treaba excelent. Racoreste rapid incaperea, ceea ce este cel mai important aspect, iar functiile din dotare nu fac altceva decat sa ii sporeasca eficienta. In plus, considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Suntem de parere ca aparatul de aer conditionat Argo Slimmy este un model foarte practic in masura in care este mobil si poate fi mutat foarte usor dintr-o camera in alta. In acest fel, vei putea racori mai multe incaperi cu ajutorul unui singur aparat. Pentru o oferta de pret foarte buna intra aici.

8.9

Pret

8.9/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.1/10

Design

8.7/10

Puncte forte

  • functii diverse
  • kit de instalare inclus

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *