25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Whirlpool SPIW 418L

Whirlpool SPIW 418L reprezinta un aparat de aer conditionat foarte inteligent, ce poate fi utilizat atat in sezonul cald, cat si in sezonul rece. Este prevazut cu o multitudine de functii si tehnologii performant, care vor contribui la cresterea eficientei aparatului. In continuare, vei afla cu exactitate despre ce este vorba, dar vei putea verifica si daca este sau nu, aparatul cel mai potrivit nevoilor tale.

Design

Unitatea interna este prevazuta cu un design compact, modern, central fiind amplasat display-ul ce va afisa temperatura interioara. Se va camufla perfect pe un perete alb, in aceeasi nuanta cu carcasa sa. Masoara 100.2 cm lungime, 31.5 cm latime si 23.8 cm inaltime, avand o greutate de 12.5 kg.

Unitatea externa masoara 83 cm lungime, 28.5 cm latime si 62.9 cm inaltime, cu o greutate de 38 de kg.

Specificatii

Whirlpool SPIW 418L este un aparat de aer conditionat ce inregistreaza o capacitate foarte generoasa de 18000 BTU, fiind suficient de mare pentru living-uri spatioase sau chiar la birou.

Este incadrat in clasa A++ pentru racire si A pentru incalzire. Astfel, este un aparat foarte economic si in acest sens.

Tehnologia Inverter deserveste pentru atingerea mai rapida a temperaturii dorite, ulterior utilizand un minim de resurse pentru a mentine temperatura. Toate acestea sunt posibile datorita functionarii graduale a compresorului.

Tehnologia al 6-lea simt permite transmiterea in mod permanent a unui feedback intre unitatea principala si mediul ambiant. In acest mod, va reusi sa isi regleze automat functiile, astfel incat sa asigure cel mai bun confort.

Filtrul HD are capacitatea de a retine particulele de praf si poluare, mirosurile nedorite.

Aparatul este prevazut cu cele doua functii de baza – racire si incalzire, insa acestora li se adauga:

 • Ventilatie si Dezumidificare – elimina umiditatea din aer, principala responsabila pentru formarea mucegaiului.
 • Autocuratare – preuspune uscarea vaporizatorului, dupa ce aparatul isi va incheia activitatea. Astfel, bacteriile si mucegaiului nu vor adera pe suprafata sa, reprezentand si cauza aparatiei mirosurilor nedorite.
 • 4D Airflow Inlet – face referire la aspirarea aerului pe 3 laturi si evacuarea pe cea de a 4-a. Desigur, si canalul pe care aerul va cicula a fost optimizat, pentru a putea patrunde o cantitate mai mare, insa inregistrand acelasi nivel de zgomot.
 • Functia Arround U – presupune transformarea telecomenzii in termostat de camera. Telecomanda va trimite feedback constant catre unitatea centrala, pentru mentinerea unei temepraturi constante.
 • Timer – asigura aparatului un grad ridicat de autonomie, permitand programarea sa pe intervale de timp prestabilite.
 • Auto restart – aparatul isi reia activitatea in mod automat luan in cosniderare ultimele setari realizate, dupa o pana de curent.
 • Sleep/Night – asigura cele mai bune conditii, pentru a te odihni cat mai bine pe tot parcursul noptii. Astfel, nu vor exista variatii mari de temperatura, iar sistemul va functiona in regim silentios.

Nivelul maxim de zgomot atins este de 40 dB, ceea ce il recomanda drept unul dintre cele mai silentioase modele de pe piata.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte multumtii de acest model de aparat conditionat care a dovedit o eficienta ridicata. Functiile din dotare s-au dovedit a fi foarte eficiente, dar este si un aparat silentios. Cumparatorii considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW 418L este un model de aparat foarte interesant, ce ofera o capacitate mare, dar si functii si tehnologii de ultima generatie astfel incat ii va spori eficienta. Calificativele primite din partea cumparatorilor au fost pozitive, acestia avand doar cuvinte de lauda la adresa aparatului. In plus, poti verifica aici si o oferta de pret avantajoasa.

9.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.3/10

Puncte forte

 • capacitate mare
 • eficiente energetica
 • tehnologie Inverter
 • tehnologia al 6-lea simt

Puncte slabe

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *