19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light ACM-18WIFI

Alege cel mai potrivit aparat de aer conditionat care sa te ajute sa treci mai usor de verile caniculare si sa iti readuca confortul de care ai nevoie. Iti propunem aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-18WIFI ce aduce performanta si functii inteligente, despre care vom discuta pe larg in continuare. Incercam sa adunce cele mai relevante informatii care te-ar putea interesa, transpuse intr-o maniera obiectiva pentru a iti forma o parere cat mai corecta.

Design

Aparatul este prevazut cu un design elegant si discret, carcasa fiind in totalitate alba si prevazuta cu un display ce va afisa temperatura din camera. Daca il vei amplasa pe un perete alb, cu atat mai mult nu va iesi in evidenta. Unitatea interna prezinta o lungime de 965 mm, latime de 215 mm si inaltime de 319 mm, avand o greutate de 10.7 kg.

Unitatea externa detine o lungime de 800 mm, latime de 333 mm si inaltime de 554 mm, inregistrand o greutate de 37.8 kg.

Specificatii

Star-Light ACM-18WIFI este un aparat de aer conditionat inregistrand o capacitate de 18000 BTU pentru modul racire si 19000 BTU pentru incalzire. Totodata, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pentru racire si clasa A+ pentru incalzire, consumul de curent electric fiind unul redus.

Aparatul este prevazut cu tehnologia Inverter menita sa sporeasca randamentul prin functionarea graduala a compresorului. In acest fel, temperatura va fi atinsa mult mai rapid, iar ulterior mentinuta, pe termen lung, fiind inregistrate economii de pana la 30-40%.

Dispune de sistem de filtrare lavabil, care va elimina particulele de praf si poluare. Pe de alta parte, acesta nu va putea tine la distanta virusurile, bacteriile si alergenii.

Poti controla aparatului si prin intermediul dispozitivelor mobile Android sau iOS, avand control Wi-fi. Acest lucru este posibil descarcand aplicatii precum Peel Smart Remote., eficienta pentru a controla aproape orice dispozitiv electronic din casa.

In ceea ce priveste functiile cu care este dotat aparatul, regasim:

 • Functia de dezumidificare – stabileste un nivel optim de umiditate al aerului, astfel incat sa se evite formarea mucegaiului pe pereti.
 • Functia de ventilare – presupune recircularea aerului pentru mentinerea unei temperaturi constante.
 • Timer-ul – permite functionarea aparatului pe intervale de timp, indiferent daca esti sau nu, prezent acasa.
 • Functia Auto-restart – face posibila reluarea activitatii aparatului, chiar si dupa o pana de curent, conform ultimelor setari realizate.
 • Functia Jet – implica intensificarea activitatii aparatului, pentru a atinge conditiile climaterice dorite, intr-un timp cat mai scurt. Indata ce a fost atinsa temperatura dorit, va trebui doar mentinuta. Pe termen lung, se pot inregistra economii.
 • Modul Sleep/Night – iti ofera cele mai bune conditii pentru un somn cat mai linistit, fara schimbari bruste de temperatura. Aceasta se poate modifica cu maxim 1 grad, iar aparatul va funcitona in regim foarte silentios pentru a nu te deranja.
 • Functia de autodiagnoza – permite detectarea unei eventuale probleme in stare prematura, activitatea aparatului fiind oprita automata. Va fi afisat un cod, pe care il vei cauta in manualul de utilizare pentru a vedea despre ce este vorba.

Nivelul maxim de zgomot este de 57 dB, ceea ce inseamna ca va produce un zgomot decent, ce nu va fi deranjant.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca aparatul functioneaza in parametrii optimi, fiind usor de utilizat si programat. Dispune de o serie de functii eficiente si considera raportul calitate/pret acceptabil.

Concluzie

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-18WIFI dispune de o capacitate mare atat pentru racire, cat si pentru incalzire si prezinta functii variate care iti vor oferi cele mai bune conditii. Este usor de utilizat si isi face treaba cum stie mai bine. Iar pentru a consulta si o oferta de pret actuala, poti intra aici.

8.7

Pret

8.8/10

Calitate

8.7/10

Fiabilitate

8.9/10

Design

8.5/10

Puncte forte

 • economic
 • functii diverse
 • capacitate mare

Puncte slabe

 • filtrul nu elimina virusurile, bacteriile si alergenii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *