22 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Vortex VAC-A24A1D

Cauti un aparat de aer conditionat care sa functioneze excelent pe suprafete mai mari? Atunci iti propunem sa descoperi alaturi de noi aparatul Vortex VAC-A24A1D. Este prevazut cu o serie de tehnologii de ultima ora, dar si functii inteligente, menite sa faca fata oricarei provocari si sa iti aduca confortul pe care il astepti. In continaure, vom realiza o analiza atenta a celor mai importante aspecte ce reprezinta acest produs, pentru ca ulterior sa iti poti da seama daca se potriveste sau nu, cerintelor sale.

Design

Discutam in acest caz, de un design simplu si elegant, cu carcasa alba, ce va fi o prezenta discreta oriunde l-ai amplasa, mai ales pe un perete in acelasi ton. Aparatul prezinta urmatoarele dimensiuni: 109.5 cm lungime, 31.2 cm latime si 21.5 cm inaltime, cantarind 15 kg.

Totodata, unitatea externa detine 80 cm lungine, 30 cm latime si 69 cm inaltime, cantarind 45 de kg.

Specificatii

Vortex VAC-A24A1D este un aparat de aer conditionat cu o capacitate de 24000 BTU, aflandu-se peste media pietii. Specialistii recomanda ca acest gen de aparate sa fie utilizand chiar si pentru spatii deschise cu suprafata de peste 50 mp. Prin urmare, va fi potrivit pentru un dormitor sau living foarte mare ori open space.

Daca totusi optezi pentru o incapere mai mica, trebuie sa stii ca ti-ar putea crea un oarecare disconfort termic, deci ar trebui sa te orientezi asupra unui model cu capacitate mai mica.

Este incadrat in clasa de eficienta A, atat pentru racire, cat si pentru incalzire. Producatorii estimeaza un consum de energie electrica pentru incalzire de 2022 W, iar pentru racire 2182 W.

Pe langa functiile de baza precum cea de racire si incalzire, aparatul mai este prevazut cu o serie de functii ce deservesc pentru a oferi un plus de confort si conditii mai bune. In acest context, avem:

 • Auto-Restart – face posibila reluarea activitatii aparatului, chiar si dupa o pana de curent.
 • Dezumidificare – tine la distanta umezeala din aer, principala responsabila pentru formarea mucegaiului la nivelul peretilor.
 • Timer – ofera posibilitatea de functionare a aparatului pe intervale de timp, indiferent ca te afli la momentul respectiva acasa, sau nu.
 • Turbo mode – presupune intensificarea activitatii aparatului, astfel incat sa ajunga la temperatura setata cat mai rapid.
 • Auto Clean – se refera la curatarea interna a mecanismelor, pentru protejarea pieselor impotriva mucegaiului care ar putea aparea foarte usor din cauza umezelii captate din aer.
 • Sleep – este modul potrivit pentru timpul noptii, astfel ca implica un zgomot foarte redus, dar si un conum de energie mic. Este capabil sa pastreze constanta temperatura pe tot parcursul noptii, pentru un somn odihnitor.
 • Ventilatie – presupune circularea aerului in interiorul camerei, astfel incat sa fie pastrata o temperatura constanta, dar si un aer proaspat.

In ceea ce priveste zgomotul produs, fiindca intr-adevar este un aspect de discutat ce nu ar putea fi omis, putem spune ca nivelul este unul mediu, astfel ca nu sunt depasiti 42 dB. De retinut este faptul ca nu vei fi deranjat de aparat in timpul functionarii sale.

Parerea clientilor

Clientii sunt extrem de multumtii de acest aparat si sustin ca poate face fata chiar si la suprafete de peste 100 mp. De asemenea, raceste foarte bine si foarte rapid si nu au ce sa ii reproseze. Totodata, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Aparatul de aer conditionat Vortex VAC-A24A1D este potrivit chiar si pentru suprafete foarte mari, open space, fiindca ofera o capacitate foarte generoasa. Functiile din dotare sunt suficient de diversificate incat sa iti permita sa te bucuri de cele mai bune conditii si confortul mult dorit. Mai mult decat atat, vine la pachet cu o oferta tentanta, pe care o poti consulta aici.

9.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.3/10

Puncte forte

 • functii diverse
 • capacitate mare
 • kit de instalare inclus

Puncte slabe

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *