19 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Samsung AR09KSFHBWKNZE

Ce ai zice daca ai sfida vremea de afara si temperaturile inrergistrate de termometre pe timpul verii si te-ai orienta catre un aparat de aer conditionat? Ar fi o decizie foarte buna si o achizitie de care te vei bucura din plin. Dar pana atunci, iti propune sa faci cunostinta cu produsele din aceasta categorie existente pe piata si sa alegi cea mai buna solutie pentru tine. Noi suntem aici pentru a iti ofer o mana de ajutor, astfel incat sa fii multumit de ceea ce ai ales, in final. Acest articol isi propune sa aduca in discutie aparatul de aer conditionat Samsung AR09KSFHBWKNZE.

Design

Aparatul Samsung AR09KSFHBWKNZE este dotat cu un design simplu si elegant, capabil sa se adapteze foarte bine in orice tip de incapere. Discutam de unitatea interioara ce prezinta si finisaje foarte bine conturate. Dispune de afisaj LED unde va fi afisata temperatura inteioara. Totodata, detine urmatoarele dimensiuni: 820 x 285 x 215 cm, ce sunt mai reduse comparativ cu modele similare.

Intr-o alta ordine de idei, unitatea externa masoara: 66 x 24.2 x 47.5 cm si o greutate de 22.5 kg.

Specificatii

Samsung AR09KSFHBWKNZE este un aparat de aer conditionat cu o capacitate de 900 BTU, potrivit pentru incaperi cu suprafete de 10-25 mp. In acest context, un astfel de aparat este perfect pentru o camera de la bloc, fiind capabil sa raceasca foarte rapid incaperea si sa creeze conditii prielnice.

Aparatul a fost incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pentru racire si A+ pentru incalzire. Astfel, va reusi sa faca economii considerabile, consumand cu pana la 20% mai putina energie electrica comparativ cu modelele conventionale de aparate.

In general, aparatul poate functiona intre -5 si +46 grade Celsius pentru racire si -10 si +25 grade Celsius pentru incalzire.

Aparatul este prevazut cu tehnologia Smart Inverter, cea mai raspandita si apreciata. Presupune o eficienta ridicata intr-un timp foarte scurt. Modelele de aparate pe inverter se deosebesc de restul, datorita capacitatii de modulare a functiilor incalzire, respectiv racire. Va fi utilizata la inceput capacitatea maxima, pana se va ajunge la temperatura setata, ulterior, reducandu-si eforturile progresiv, pentru o temperatura constanta. Astfel, va fi posibil un consum redus de energie cu pana la 30%.

In ceea ce priveste functiile din dotare, aparatul beneficiaza de o serie variata. Simultan celor doua functii de baza racire si incalzire potrivite pentru sezonul cald, respectiv sezonul rece, se mai adauga:

  • Dezumidificare – este independenta de temperatura camerei sau de alte programe si are ca scop eliminarea umiditatii din aer, responsabila de formarea mucegaiului.
  • Ventilatie – permite o buna circulare a aerului din incapere pentru a mentine o temperatura constanta.
  • Turbo Cooling – permite intensificarea activitatii aparatului, pentru a ajunge la temperatura dorita in timp util.
  • Auto Clean – se refera la capacitatea de a se auto curata, astfel incat sa fie impiedicata depunerea prafului si aparitia mucegaiului pe piesele aflate in interiorul aparatului.

Aparatul dispune de filtru antibacterian Neo Triple, ce ofera performante remarcabile in imbunatatirea calitatii aerului si inlaturarea mirosurilor neplacute. Mai mult decat atat, indeparteaza microparticulele de praf, bacterii sau alergeni.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca este un aparat ce isi face treaba in cele mai bune conditii, oferindu-le de fiecare data confortul de care au nevoie. In acest context, aparatul raceste foarte rapid, este usor de utilizat si prezinta functii si tehnologii performante. Mai mult decat atat, raportul calitate/pret este avantajos.

Concluzie

Aparatul de aer conditionat Samsung AR09KSFHBWKNZE este un aparat potrivit oricarui tip de nevoi, care isi face treaba excelent. Prezinta un filtru foarte avansat si functii diversificate si eficiente, capabile sa iti creeze cele mai bune conditii. In plus, clientii au fost foarte multumiti, ceea ce face produsul sa fie considerat drept unul de incredere. Pentru o oferta de pret buna, intra aici.

9.2

Pret

9.2/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • filtru antibacterian Neo Triple
  • functii diverse

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *