19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Arctic AD54240P+

Frigiderul Arctic AD54240P+ ar putea reprezenta o alternativa ieftina pentru inlocuirea vechiului frigider, pe care ai putea sa o iei in calcul. Este ideal pentru persoanele cu un buget mai redus, dar nici foarte pretentioase. In principiu, acest frigider ofera o structura si un mod de functionare destul de simplu, iar noi te invitam in continuare sa afli mai multe detalii despre produsul in cauza.

Design

Din punct de vedere estetic, este un frigider destul de simplu, carcasa fiind alba. Aspectul este usor imbunatatit gratie manerelor incoporate ce ii confera un plus de eleganta, dar ai siguranta ca nici nu se vor rupe. Totodata, masoara 146.5 x 54 x 60 cm ( l x L x A) si cantareste 44 kg.

Specificatii

Arctic AD54240P+ este un frigider cu doua usi ce dispune de o capacitate de 223 litri, fiind suficient de incapator. Este incadrat in clasa de eficienta enegetica A+, iar producatorii au estimat consumul energetic anual la 226 kW.

Dispune de o autonomie rezonabila, de 16 ore, ceea ce inseamna ca in situatia in care s-ar produce o pana de curent, in tot acest timp, alimentele tale vor continua sa fie in maxima siguranta.

La nivelul ambelor usi, se afla o garnitura care izoleaza foarte bine, pentru ca in momentul in care acestea vor fi deschise, sa nu patrunde niciun microorganism.

Frigiderul propriu zis este localizat in partea de jos si ofera un volum de 177 litri. In partea de jos, se afla compartimentul pentru vegetale , iar deasupra exista 3 rafturi din sticla securizata. La nivelul usii, regasim 3 suporturi din plastic, unde vei putea aseza sticle, recipiente, borcane si asa mai departe.

Congelatorul este localizat in partea de sus si nu este tocmai mare – 46 litri. Totusi ai avea suficient spatiu pentru a depozita cateva pachete cu mancare si chiar o caserola cu inghetata. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 4 kg.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca este un frigider care s-a ridicat la nivelul asteptarilor sale, iar pentru ei este suficient de incapator si foarte silentios. Au mai adaugat ca nu ar avea ce sa ii reproseze intrucat isi face treaba bine, drept pentru care sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Arctic AD54240P+ este un frigider foate ieftin, dar care functioneaza in parametrii optimi, asigurand conditii bune pentru ca alimentele sa fie in permanenta singuranta. Il recomand cu toata increderea personalor care nu dispun de un buget foarte mare pentru a achizitiona o combina, singurul inconvenient la acest produs fiind lipsa sistemului de racire No Frost. Aici poti verifica si o oferta de pret foarte buna.

 

8.9

Pret

9.2/10

Calitate

8.6/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

8.3/10

Puncte forte

  • pret mic
  • silentioasa
  • destul de incapatoare

Puncte slabe

  • lipsa sistem No Frost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *