19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Review Arctic AD60290+

Arctic AD60290+ este un frigider accesibil, care se descurca foarte bine, in ciuda faptului ca nu este tocmai un aparat foarte sofisticat. Te invitam in continuare sa afli mai multe detalii si sa te convingi daca este produsul potrivit nevoilor tale.

Design

Frigiderul dispune de un design simplu si placut, carcasa fiind alba. Prezinta doua usi care sunt prevazute cu manere integrate oferindu-i un plus de eleganta, iar pentru ca sunt si reversibile, le vei putea monta pe ce parte doresti. Dimensiunile acestuia sunt de 162 x 59.5 x 60 cm (l x L x A) si are o greutate de 52.5 kg.

Specificatii

Arctic AD60290+ este un frigider cu doua usi prevazut cu o capacitate totala de 278 litri, fiind totodata incadrat in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic anual de 255 kWh.

Pentru ca este un aparat destul de simplu, fara functii foarte performante, nu este prezenta functia No Frost. De aceea, este posibil ca periodic sa apara depuneri de gheata pe peretii interiori ai aparatului, iar atunci va trebui dezghetat si curatat.

Printre accesoriile din dotare, se numara suportul pentru oua si tava pentru gheata. In plus, nivelul de zgomot produs nu depaseste 42 dB, ceea ce inseamna ca nu va crea un real disconfort acustic.

Autonomia aparatului este de 19 ore, astfel ca in cazul unei pene de curent nu vei avea de ce sa te ingrijorezi in tot acest timp, pentru ca alimentele vor fi in maxima siguranta.

Termostatul cu ajutorul caruia vei modifica temperatura din frigider se afla in interior, putand fi usor de accesat si de modificat.

Frigiderul propriu-zis prezinta o capacitate 209 litri si este prevazut cu trei rafturi foarte rezistente din sticla securizata, ce pot sustine chiar si vase mai voluminoase si cu un compartiment special pentru vegetale. Pe usa frigiderului se afla trei suproturi din plastic, unde poti adauga recipiente mici, sticle, borcane si asa mai departe.

Congelatorul dispune de o capacitate de 69 litri si este prevazut cu doua compartimente. In acelasi timp, capacitatea de congelare ajunge pana la 4 kg in 24 de ore.

Pareri de la clienti

Clientii au declarat ca este un aparat frigorific care isi face treaba bine, fiind suficient de incapator pentru nevoile lor. De asemenea, au remarcat ca raceste bine alimentele aflate in interior, iar in ansamblu se descurca eficient. Acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Concluzie

Frigiderul Arctic AD60290+ este un model ieftin si eficient, capabil sa mentina in conditii optime alimentele din interior. Il recomand chiar si persoanelor ce nu dispun de un buget foarte mare intrucat vine la pachet cu un pret accesibil pe care il poti verifica aici.

 

Pareri pe scurt: Arctic AD60290+

8.9

Pret

9.0/10

Calitate

8.7/10

Fiabilitate

9.2/10

Design

8.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Compartimentare buna
  • Autonomie mare
  • Racire eficienta

Puncte slabe

  • Lipsa sistem No Frost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *