24 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Arctic AGDG5611DTLB este un aragaz foarte accesibil ca pret ce vine la pachet cu un design placut si un model de functionare destul de simplu. Totodata, este un electrocasnic usor de intretinut, cu atat mai mult cu cat negrul nu este deloc pretentios, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Design

Aragazul prezinta o carcasa placuta, fiind disponibil in varianta negru-argintiu, va fi foarte usor de asortat cu restul pieselor de mobilier. Frontal, se afla butoanele cu ajutorul carora veti putea porni atat plita, cat si cuptorul. In dreptul fiecaruia se afla cate o imagine reprezentativa care te va  va ajuta sa va dati seama carui arzator corespunde. Dimensiunile aparatului sunt de 85 x 50 x 60 cm (l x L x A) si cantareste 36 de kg.

Specificatii

Pentru o analiza cat mai detaliata a aragazului Arctic AGDG5611DTLB, vom discuta separat despre plita si cuptor.

Plita aragazului Arctic AGDG5611DTLB este prevazuta cu alimentare pe gaz, motiv pentru care nu lipseste sistemul de siguranta ce intrerupe alimentarea cu gaz in cazul in care flacara se va stinge accidental. Totodata, aceasta detine patru arzatoare de dimensiuni diferite: un arzator mare, doua de dimensiuni normale si unul mic. Gratarul din dotare ofera o buna stabilitate vaselor in timpul gatitului.

Cuptorul aragazului Arctic AGDG5611DTLB prezinta, deopotriva, alimentare pe gaz, fapt pentru care nu lipseste nici de aceasta data sistemul de siguranta. In acelasi timp, cuptorul beneficiaza de functia grill ce vizeaza prepararea aliemntelor la gratar, prin intermediul unui arzator suplimentar amplasat in partea superioara. Timer-ul este responsabil pentru intreruperea activitatii cuptorului, indata ce timpul presetat s-a scurs. In plus, pentru o buna vizibilitate asupra alimentelor, fara sa fie necesara deschiderea usii de fiecare data, producatorii  au implementat sistemul de iluminare interioara.

Printre accesoriile cu care acest model de argaz vine la pachet se numara capacul din stcial, tava pentru cuptor si gratarul pentru cuptor.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt foarte incantati de alegerea facuta si declara ca acest aragaz i-a surprins in mod placut. In acelasi timp, sustin ca functioneaza ireprosabil, atat plita, cat si cuptorul. De asemenea, este usor de curatat, iar instalarea acestuia a fost destul de rapida. In plus, sunt considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Arctic AGDG5611DTLB ar putea fi o alternativa de luat in calcul in materie de aragazuri, fiindca functioneaza eficient si are un design placut, fiind potrivit pentru orice tip de bucatarie. Dispune de cateva functii utile, iar in ansamblu, este foarte eficient.

Review pe scurt: Arctic AGDG5611DTLB

9.2

Pret

9.3/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Design placut
  • Timer, Grill
  • Siguranta in utilizare

Puncte slabe

  • Nu exista pentru moment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *