19 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

ARGO KOMPASS este o aeroterma de perete foarte buna care are capacitatea de a incalzi foarte bine camera unde este montata oferind un confort termic excelent. Poate fi o alternativa benefica si pentru locuinta voastra, dar nu inainte de afla toate informatiile necesare.

Aeroterma de perete ARGO KOMPASS este prevazuta cu o putere de 2000 W si ofera trei trepte de reglare a puterii in functie de nevoi: eco, coomfort si eco smart. De asemenea, aceasta prezinta un design modern care se integreaza usor in orice decor.

Aparatul presupune un mod de functionare cat se poate de sigur, chiar si in conditii de umezeala ridicata, beneficiind de functia de protectie IPX2 care il protejeaza inclusiv impotriva picaturilor de apa.

Totodata, include flaps automat pentru directionarea aerului, ceea ce ajuta la incalzirea mai rapida si uniforma a camerei unde este amplasat. Mai mult decat atat, aparatul este eficient si in sezonul cald, deoarece include functia de ventilare, indeplinind astfel si rolul unui ventilator.

Cu ajutorul display-ului digital LED puteti monitoriza temperatura din camera si puteti verifica setarile realizate. Este dotat si cu timer ce permite presetarea activitatii aparatului. In plus, aeroterma ARGO este echipata si cu senzor de fereastea deschisa, ceea ce inseamna ca daca veti deschide fereastra, aparatul se va opri automat. Este usor de controlat prin intermediul telecomenzii cu care vine la pachet.

Dimensiunile aerotermei sunt de 56 cm inaltime, 18.5 cm latime si 11.7 cm lungime, avand o greutate de 2.6 kg.

Vezi oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

ARGO KOMPASS este o aerotemra de perete cu rezistenta ceramica deosebit de eficienta pe care va puteti baza ca va va oferi confortul termic de care aveti nevoie. Cumparatorii sunt multumiti de ea si declara ca isi face treaba foarte bine. De asemenea, confirma ca este rezistenta si la umezeala, o parte dintre ei montand-o inclusiv in bai. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Review pe scurt: ARGO KOMPASS Review & Pareri

`
9.7

Pret

9.6/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Randament bun
  • Siguranta in utilizare
  • Timer, termostat
  • Senzori fereastra deschisa

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *