17 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Albatros CT-20TURBO este un convector electric foarte eficient ce ofera un bun confort termic, dar si un mod silentios de operare. Poate fi o solutie practica prin care sa eliminati disconfortul termic, dar pentru inceput, va propunem sa descoperiti mai multe informatii utile in continuare.

Convectorul electric Albatros CT-20TURBO prezinta o putere de 2000 W si pune la dispozitie trei trepte de putere, in functie de necesitate. Totodata, design-ul modern il face usor de integrat in orice decor, neavand elemente cu care sa iasa in evidenta. Poate fi amplasat direct pe parchet, gresie sau chiar si pe covor.

Termostatul reglabil va permite sa setati temperatura din interiorul camerei doar rotind de un buton. In acelasi timp, functia turbo asigura o incalzire rapida si uniforma a camerei. Ventilatorul frontal al convectorului ajuta la uniformizarea temperaturii din camera si la incalzirea mai rapida a acesteia.

Picioarele aparatului au fost special gandite pentru a oferi o stabilitate buna produsului. De asemenea, tot datorita lor, poate fi mutat usor si fara efort dintr-un loc in altul.

Vezi oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Convectorul electric Albatros CT-20TURBO este un aparat foarte eficient ce reuseste sa mentina un bun confort termic in locuinta. Cumparatorii sunt foarte multumiti de acest convector si confirma faptul ca este un dispozitiv eficient. Incalzeste foarte bine incaperi destul de spatioase, este silentios, iar multi dintre ei l-au luat chiar si in deplasari. In plus, ce i-a incantat si  mai mult a fost faptul ca desi l-au folosit intens, nu consuma mult. Astfel, il recomanda cu incredere si altor utilizatori si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Albatros CT-20TURBO

9.6

Pret

9.6/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Poate incalzi si suprafete mai mari
  • 3 trepte de putere + Turbo
  • Termostat reglabil
  • Silentios si economic

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *