19 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

TESY CN 051 250 EI CLOUD W este un convector de perete care poate fi folosit atat ca sursa principala de incalzire, cat si ca sursa secundara. Dar pentru incept, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Convectorul de perete TESY CN 051 250 EI CLOUD W prezinta o putere de 2500 W si poate face fata unei suprafete de 20-28 mp. Una dintre cele mai interesante functii pe care le integreaza este cea de Wi-fi ce va permite sa controlati dispozitivul mai usor. Pentru aceasta, trebuie sa descarcati gratuit aplicatia MyTESY.

Convectorul include si afisaj LED ce va afiseaza temperatura dorita, dar si cea din incapere. De asemenea, este prevazut cu termoregulator electronic ce permite setarea temperaturii intre 10 si 30 de grade Celsius. In plus, beneficiaza si de programator saptamanal, ce va permite sa setati aparatul pentru a functiona in regim autonom in fiecare zi.

Poate fi folosit si in spatii cu umiditate mai mare, beneficiind de certificare IP24. Functia de start intarziat va permite sa presetati activitatea aparatului pana la 96 de ore. Mai mult decat atat, dispune si de protectie anti-inghet, protectie impotriva supraincalzirii si blocare taste pentru copii.

Convectorul beneficiaza de o constructie robusta si un design placut, fiind usor de integrat in orice decor. Dimensiunile produsului sunt de 45.9 cm inaltime, 101.2 cm latime si 7.7 cm adancime.

Vezi oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Convectorul de perete TESY CN 051 250 EI CLOUD W este un dispozitiv foarte practic pentru incalzirea unei camere putand fi o solutie de luat in calcul. Cumparatorii sunt multumiti de el si de modul in care isi face treaba sustiand ca incalzeste bine si rapid. Totodata, este usor de controlat inclusiv prin intermediul aplicatiei mobile. Astfel, il recomanda cu incredere mamid eparte si considera raportul calitate/pret bun.

Recenzii pe scurt: TESY CN 051 250 EI CLOUD W

9.6

Pret

9.4/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Eficienta sporita
  • Control de pe telefon
  • Termostat, timer
  • Siguranta in utilizare

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *