22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Heinner HOH-YV13BK este un calorifer electric cu ulei pe care va puteti baza chiar si in situatii de urgenta, reusind sa ofere un bun confort termic. Daca este o solutie potrivita si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti imediat in cadrul materialului pe care vi l-am pregatit.

Caloriferul electric Heinner HOH-YV13BK este prevazut cu o putere de 2500 W si include 13 elementi cu dimensiunile de 12.5 x 58 cm. Pune la dispozitie trei trepte pentru reglarea puterii pe care le veti adapta in functie de nevoi. Este prevazut si cu ventilator turbo care determina circularea aerului cald in incapere, astfel incat caldura sa fie distribuita uniform.

Mai mult decat atat, ofera un mod de functionare sigur beneficiind de sistem de protecite impotrva rastunarii, ceea ce previne un eventual incendiu. De asemenea, include si protecite la supraincalzire ce va determina oprirea automata a caloriferului daca temperatura depaseste pragul admis.

Puteti folosi acest calorifer electric pentru mai multe incaperi. In acest sens, a fost dotat cu roti de transport ce faciliteaza mutarea dintr-un loc in altul.

Vezi oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Caloriferul electric cu ulei Heinner HOH-YV13BK este, fara indoiala, un dispozitiv eficient potrivit pentru incaperi mici-medii. Cumparatorii confirma ca isi face treaba excelent incalzind bine camera unde este amplasat. Face fata si in cazul celor care au probleme cu incalzirea locuintei si sunt incantati de faptul ca il pot muta usor, fara efort dintr-o camera in alta. Nu au intampinat niciun fel de probleme cu el, motiv pentru care il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Heinner HOH-YV13BK

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Incalzire eficienta
  • Protectie supraincalzire
  • Termostat reglabil
  • Usor de transportat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *