19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Panoul radiant infrarosu Trio model Orhidee este o solutie practica prin care veti putea incalzi usor o camera de dimensiuni mai mici. Imbina armonios latura estetica si cea functionala, fiinnd usor de integrat in orice decor.

Panoul Trio model Orhidee incalzeste fara sa usuce aerul, temperatura la suprafata nedepasind 65 de grade Celsius. Emana caldura aproape instant din momentul in care il porniti. Foloseste de 4-5 ori mai putina energie electrica decat incalzitoarele conventionale, avand un consum de maxim 400 W.

Acesta ofera o eficienta sporita gratie filtrului de carbon, prevenind pierderea caldurii prin incalzirea panoului. Poate fi folosit inclusiv in incaperi cu umiditate ridicata si este eficient pentru suprafete de pana la 7-10 mp.

Avand dimensiuni reduse de daor 57 cm latime si 100 cm inaltime, ocupa foarte putin spatiu. In plus, atunci cand nu il folositi, exista si posibilitatea de a il plia foarte usor.

Este un produs sigur ce nu provoaca arsuri. Benzile de fixare sunt fabricate din lemn natural. In plus, vine la pachet cu un ambalaj practic si refolosibil.

Totodata, panoul radiant Trio model Orhidee este prevazut cu termostat ce permite reglarea temperaturii pe doua trepte de putere. Ofera un mod de functionare silentios si include sisteme de protectie precum siguranta la supraincalzire, dar si oprire automata la supraincalzire. Vine la pachet alaturi de kit-ul de instalare si manualul de utilizare.

Vezi oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Panoul radiant Trio model Orhidee este un dispozitiv care poate face fata cu succes incaperilor cu suprafete reduse, restabilind rapid confortul termic. Cumparatorii sunt multumiti de eficienta dovedita de acest aparat si sustin ca pentru nevoile sale se descurca excelent. Unii dintre ei au folosit-o inclusiv pentru terase neincalzite si confirma ca si in acest context s-a descurcat grozav. In plus, arata foarte bine, ceea ce a reprezentat un plus pentru ei. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret bun.

Review pe scurt: Trio model Orhidee

9.5

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • 2 trepte de putere
  • Siguranta in utilizare
  • Design placut

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *