25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Ariston Cares Premium 24 EU

Confortul casei tale este cel mai important, asa ca in acest sens, iti recomandam cu toata increderea sa achzitionezi o centrala termica pentru a te bucura de caldura constanta si apa calda la orice ora. Iti facem cunostinta cu centrala termica murala in condensare Ariston Cares Premium 24 EU despre care vom discuta toata detaliile necesare in cadrul acestui material.

Design

Din punct de vedere estetic, aceasta prezinta o carcasa simpla si eleganta, astfel ca se va integra perfect indiferent de locul unde ai monta-o. In partea de jos, se afla display-ul LCD unde va fi afisata temperatura camerei, dar si butoanele de unde vei realiza setarile dorite.

Dimensiunile acesteia sunt de 40 x 31.9 x 74.5 cm (W x D x H) si cantareste 32 kg.

Specificatii

Ariston Cares Premium 24 EU prezinta 4 stele conform normelor europene, referitor la eficienta energetica. Clasa de eficeinta energetica este A, timp in care profilul de consum de apa calda menajera este XL.

Este un model de centrala performanta, prevazuta cu vas de expansiune de 8 litri, reusind sa functioneze la temperaturi ridicate, de pana la 82 de grade Celsius.

Puterea maxima de incalzire pe care o poate atinge aceasta centrala este de 3 bari. In cazul functionarii la un regim de temperatura scazuta, valorile termice sunt d e45/25 grade Celsius.

Referitor la performantele inregistrate pentru apa calda menajera, centrala atinge un prag minim de 36 de grade Celsius si un prag maxim de 60 de grade Celsius.

Debitul pentru apa calda menajera cu DT de 30 de grade Celsius, ajunge la 10.5 litri/minut, iar pentru DT de 25 de grade Celsius, debitul este de 13.1 litri/minut. DT reprezinta diferenta de temperatura intre temperatura initiala a apei si cea finala.

Este  necesar sa racordezi centrala la o instalatie de incalzire, la o retea de distributie apa rece, dar si la o retea de curent electric. In plus, cel care realizeaza instalarea,t rebuie sa fie persoana autorizata pentru a face acest lucru si, desigur, sa elibereze un certificat de garantie pentru montaj.

Este obligatoriu sa se realizeze verificarea si revizia cantralei o data la 24 de luni.

Se interzice schimbarea tipului de gaz de la gaz natural la gaz propan sau invers.

Centrala Ariston Cares Premium 24 EU este dotata cu o functie foarte importanta si anume cea anti-inghet. Astfel, aceasta va fi activa tot timpul, masurand temperatura centralei prin intermediul unei sonde NTC. In cazul in care temperatura va scadea sub 8 grade Celsius, atunci pompa de circulatie va functiona pentru 2 minute, iar in acest timp, temperatura va ptuea creste peste cele 8 grade Celsius. Aceasta functie este in permanenta activa si este semnalata prin intermediul unui simbol sub forma unui fulg de nea.

Atunci cand racordezi la gaz centrala, trebuie acordata dsetul de multa atentie, pentru ca aceasta a fost proiectata numai pentru anumite tipuri de gaze.

Parerea clientilor

Clientii au declarat ca sunt multumiti de alegerea facuta, iar aceasta centrala termica isi face treaba cum promite. In plus, nu au intampinat neplaceri, ceea ce ii determina sa estimeze raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Centrala termica Ariston Cares Premium 24 EU reprezinta un model eficient, pe care il poti lua in calcul cu toata increderea. Ofera performante foarte buna, dar asigura si siguranta in utilizare. In plus, vine la pachet cu o oferta de pret cat se poate de avantajoasa, pe care o poti verifica aici.

 

9.2

Pret

9.3/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • consum redus
  • siguranta in utilizare
  • design placut

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *