24 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Heinner HSJ-505HBG

Inca nu ai un storcator de fructe si legume in bucatarie? Ei bine, in opinia mea, ar trebui sa te orientezi catre un model, fiindca reprezinta un real ajutor in bucatarie. Cu atat mai mult daca ai si copii, ar trebui sa le prepari in fiecare dimineata cate un suc proaspat si energizant. Iti facem cunostinta cu storcatorul de fructe si legume cu melc Heinner HSJ-505HBG despre care vom discuta pe larg in cele ce urmeaza.

Design

Din punct de vedere estetic, este un aparat modern si foarte elegant, care nu va ocupa nici foarte mult spatiu de depozitare. In plus, accesoriile se demonteaza foarte usor putand fi adaugate chiar si in masina de spalat vase.

Specificatii

Heinner HSJ-505HBG este un storcator de fructe si legume prevazut cu o putere de 240 W. Important de stiut este faptul ca pulpa va fi colectata separat de suc.

Tubul este suficient de mare, avand diametrul de 75 mm, ceea ce inseamna ca nu va fi nevoie sa maruntesti fructele si legumele in bucatari prea mici.

Pentru un plus de confort, storcatorul prezinta si periuta pentru curatare, ceea ce faciliteaza efortul in cazul in care vei spala manual accesoriile.

Un accesoriu cheie si foarte interesant este cel pentru prepararea desertului rece.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte incantati de acest storcator si sustin ca reuseste sa extraga foarte bine sucul din pulpa, fiind si foarte usor de montat si demontat. In acelasi timp, au mai adaugat ca se curata foarte usor si prezinta o stabilitate excelenta. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Heinner HSJ-505HBG este un model de storcator foarte eficient care face fata cu bine oricarei provocari, de aceea il recomandam cu toata increderea. Clientii confirma eficenta sa, atribuindu-i calificative foarte bune. Totodata, aici poti consulta o oferta de pret rezonabila.

 

9.5

Pret

9.0/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.4/10

Puncte forte

  • extrage foarte bine sucul din pulpa
  • accesoriu pentru desert
  • curatare foarte facila

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *