19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Bosch Condens 2000 W ZWB24-1RE

Pentru ca trebuie sa ne pregatim din timp de sezonul rece, iti recomandam sa te orientezi catre o centrala termica. De aceasta data, iti prezentam centrala termica Bosch Condens 2000 W ZWB24-1RE, un model foarrte performant gratie sistemului in condensare, insa mai multe detalii vei afla in urmatorul material, asa ca te invitam sa ne urmaresti in continuare.

Design

Dispune de un design relativ simplu, carcasa fiind alba. In partea de jos, se afla display-ul ce va afisa toate informatiile necesare , punand lal dispozitie in permanenta un feed-back, chiar si codurile de eroare atunci cand este cazul.

Masoara 72.5 x 35.5 x 44 cm (W x D x H) si cantareste 37 kg.

Specificatii

Bosch Condens 2000 W ZWB24-1RE este o centrala murala ce nu detine o putere prea mare, si anume 24 kW, motiv pentru care ar fi recomnadata pentru spatii de maxim 150 mp. Randamentul la putere nominala este supraunitar, 103%, aspect regasit doar la centralele in condensare.

Debitul apei calde pe care il poate atinge intr-un minut este de 10 litri. Apa va curge constant, in sensul ca nu vor exista variatii de apa calda sau rece.

Unul dintre principalele avantaje ale acestui model se refera la posibilitatea reutilizarii gazelor arse, reusind sa economiseasca resurse, dar va produce si o cantitate mai mica de noxe. Mai mult decat atat, pe langa consumul foarte mic de gaze, centrala asigura un consum extrem de mic si de curent electric.

Gratie noului amortizor de zgomot, centrala va inregistra un nivel de zgomot de doar 36 dB, astfel ca este un nivel prea mic pentru a garanta disconfort acustic.

Bosch Condens 2000 W ZWB24-1RE prezinta si cateva functii si sisteme inteligente. In acest sens, discutam despre Key Lock, ce nu permite celor mici sa deregleze setarile realizate anterior de catre tine. In acelasi timp, este o centrala foarte usor de setat, display-ul fiind prietenos si usor de utilizat.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca este o centrala foarte buna si sustin ca functioneaza in parametrii optimi. De asemenea, au mai adaugat faptl ca este foarte silentioasa si economica, ceea ce i-a incantat extrem de mult. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Bosch Condens 2000 W ZWB24-1RE este o centrala moderna, prietenoasa si destul de accesibila. Consider ca merita achizitionata in masura in care a demonstrat ca functioneaza in parametrii optimi si a trecut cam toate testele. In acelasi timp, vine la pachet cu o oferta de pret foarte atractiva pe care o poti verifica aici.

 

9.4

Pret

9.5/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • silentioasa
  • economica
  • usor de utilizat
  • pret avantajos

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *