25 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Oursson MO3020/DC

Cuptorul electric Oursson MO3020/DC reprezinta un model ultramodern prevazut cu functii si tehnologii de ultima generatie. Calitatea isi spune inca o data cuvantul, drept pentru care am decis sa analizam acest model interesant pentru a verifica eficienta sa, dar si potentialul cu care vine la pachet, asa ca te invitam sa ne urmaresti in continuare.

Design

Cuptorul este prevazut cu un design interesant, fiind disponibil in varianta visinie. In partea laterala, se afla panoul de comanda de unde vei realiza ajustarile necesare. Dimensiunile cuptorului sunt de 36 x 52.2 x 32.2 cm (W x D x H) si cantareste 9.5 kg.

Specificatii

Oursson MO3020/DC este un cuptor electric ce ofera o capacitate de 30 de litri ceea ce inseamna ca vei putea prepara mai multor mancaruri in vase de forme diferite, utilizand ambele nvieluri pentru prepararea produselor.

Acesta dispune de 4 functii interesante:

  • rezistenta superioara – presupune functionarea rezistentei de sus, utilizata pentru finisarea partii superioare a alimentelor si pentru preaparea bucatilor de carne
  • rezistenta inferioara – implica functionarea rezistentei de jos fiind folosita pentru finisarea partii inferioare a alimentelor, dar si pentru pregatirea alimentelor precum prajituri, pizza, produse de patiserie sau brutarie
  • rezistenta inferioara si rezistenta superioara – presupune functionarea simultana a ambelor rezistente. Poate fi activata atunci cand doresti sa prepari mai multe feluri de mancare.
  • rezistenta superioara si rotisor – vizeaza functionarea concomitenta a rezistentei superioare si a rotisorului si este potrivita pentru pregatirea pului la rotisor, kebab-ului sau pentru prajirea bucatilor mari de carne.

Ventilatorul din dotare este cel care asigura efectul de convectie al aerului, oferind o buna circulatie a aerului fierbinte, fiind suflat uniform in toata cavitatea interioara.

De asemenea, dispune de un numar destul de mare de accesorii. Printre acestea se numara o tava dreptunghiulara din smalt pe care o poti folosi la copt, un gratar din inox, trei manere (pentru rotisor, gratar si tava), un rotisor, o tava rotunda de 22.8 cm pentru pizza, o tavita pentru firimituri si cosuri pentru gratar si peste.

Este dotat si cu grill ce asigura o prajire foarte eficienta a bucatilor mari de carne.

Timer-ul permite setarea duratei in care produsele ar fi preparate, pana la maixm 60 de minute. La final, vei fi avertizat sonor, pentru a scoate alimentele din interior si pentru a evita, totodata, arderea preparatelor.

Ai posibilitatea de a regla temperatura in functie de cele patru trepte din dotare, fiind cuprinsa intre 100 si 200 de grade Celsius.

Usa este prevazuta cu geam destul de mare, iar gratie becului amplasat in interior, vei avea o foarte buna vizibilitate asupra alimentelor aflate in interior.

O functie foarte importanta prezenta la acest model este si autocuratarea catalitica. Astfel, stratul de email va atrage murdarie, timp in care microparticulele de ceramica o descompun.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt de parere ca este un cuptor foarte practic si util in orice bucatarie si sunt incantati de prezenta luminii interioare, a convectiei, rotisorului, dar si a posibilitatii de a regla temperatura. Au incercat diverse retete si sustin ca de fiecare data rezultatele au fost pe masura, ceea ce nu poate face altceva decat sa ii multumeasca. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Oursson MO3020/DC este un produs deosebit, foarte eficient ce asigura conditiile optime pentru ca retetele tale sa aiba un real succes. Este usor de reglat si prezinta o serie de functii foarte importante. Totodata, pretul la care poate fi achizitionat este rezonabil in raport cu calitatea oferita, iar aici poti vizualiza oferta actuala.

 

 

9.2

Pret

8.9/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.2/10

Puncte forte

  • functii performante
  • numar mare de accesorii
  • autocuratare catalitica

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *