17 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Ariston Lydos Eco 80 este un boiler electric foarte util in orice locuinta unde apa calda reprezinta o problema reala. Astfel, acesta va poate asigura cantitatea de apa calda necesara la dus si chiuveta, fiind un aparat fiabil si eficient.

Boiilerul electric Ariston Lydos Eco 80 are la baza tehnologia WaterPlus ce mentine apa rece in partea inferioara a rezervorului reducand in acest fel amestecarea acesteia cu apa calda acumulata. Acest lucru inseamna ca va veti putea bucura cu 16% mai multa apa calda pentru un confort suplimentar. Functia inovatoare ECO EVO actionata de CoreTECH memoreaza obiceiurile zilnice, pentru a furniza apa calda doar atunci cand este necesar. Mai mult decat atat, Tehnologia Titanshield care este specifica Ariston va asigra o durata de viata mai mare produselor si mentinerea performantelor de top. Suprafata interioara a incalzitoarelor din gama Lydos dispune de o dubla protectie impotriva coroziunii gratie proprietatilor naturale ale titanului imbinate cu un anod de magneziu de dimensiuni generoase.

De asemenea, un alt avantaj se refera la interfata intuitiva pe care o ofera. Astfel, aparatul poate fi folosit cu usurinta si de catre cei care nu sunt in pas cu tehnologia.

Ariston Lydos Eco 80 prezinta o capacitate de 80 de litri, iar volumul net al rezervorului este de 75 de litri. Face parte din clasa de eficienta energetica B. Se monteaza pe perete, in pozitie verticala. Timpul de incalzire al apei intre 15-65 de grade Celsius este de 131 minute, putand incalzi apa pana la maxim 80 de grade Celsius. Prezinta o presiune de lucru de maxim 8 bari si clasa de protectie IP X3.

Dimensiunile acestuia sunt de 47 cm adancime, 73.3 cm inaltime si 45 cm latime, avand o greutate de 20.5 kg.

Vezi oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Ariston Lydos Eco 80 este un boiler electric fabricat in Italia din materiale de calitate, ce ofera o buna rezistenta in timp. Cumparatorii sunt multumiti de performantele acestui aparat si sustin ca isi face treaba eficient. Incalzeste rapid apa, este usor de setat, fiind o idee excelenta si pentru o familie. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Review pe scurt: Ariston Lydos Eco 80

10

Pret

9.8/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Incalzire rapida a apei
  • Usor de controlat si de pe telefon
  • Interfata intuitiva
  • Capacitate destul de mare

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *