25 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Philips Seria 5400 EP5443/90 este un espressor automat excelent pentru iubitorii de cafea buna ce ofera o multime de optiuni. Performantele sale se reflecta in calitatea cafelei, iar acesta este un lucru cert. Insa, pentru inceput va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla  mai multe informatii utile.

Philips Seria 5400 EP5443/90 pentru o cafea buna

Espressor-ul de la Philips poate fi alimentat cu cafea macinata, dar si cafea boabe. Ceea ce este foarte interesant, in primul rand, se refera la diversitatea tipurilor de cafea pe care le puteti prepara. Astfel, doar apasand pe un singur buton puteti prepara cele mai delicioase cafele preucm espresso, espresso lung, cappuccino, latte machiato, ristretto, flat white, caffe crema, americano, cafea cu lapte sau cafea lunga. In ciuda aspectului sofisticat, este un dispozitiv usor de folosit, panoul de control oferind o interfata intuitiva.

Beneficiaza si de dispozitiv pentru lapte, reusind sa creeze astfel o spuma cremoasa si foarte deliciosa de lapte. Pentru a obtine cafeaua exact pe gustul vostru, aveti posibilitatea de a regla intensitatea si concentratia cafelei, respectiv cea a laptelui. Fie ca sunteti adeptii cafelelor tari, fie a unor cafele mai slabe, acest dispozitiv poate prepara baturura pe placul fiecaruia.

Include un sistem de extragere al aromei foarte perforamnt care realizeaza un bun echilibru intre temperatura de preparare si aroma extrasa prin mentinerea temperaturii intre 90 si 98 de grade Celsius. Totodata, regleaza si debitul de apa pentru un gust unic al cafelei. Mai mult decat atat, ofera posibilitatea de a regla si nivelul de macinare, in functie de 12 niveluri pe care le pune la dispzoitie. Este echipat cu o rasnita ceramica ce poate macina fara probleme boabele dure, timp in care ofera o rezistenta excelenta in timp.

Pentru confortul utilizatorului, sistemul de lapte LatteGo, tava de scurgere si recipientul de cafea macinata poat fi detasate foarte usor si introduse in masina de spalat vase.

Philips Seria 5400 EP5443/90 prezinta o putere de 1500 W si poate atinge o presiune de pana la 15 bari. Capacitatea rezervorului de apa este de 1.8 litri, a compartimentului de cafea 275 grame, iar a rezervorului de lapte de 265 ml. In acelasi timp, espressor-ul vine la pachet cu o lingura de masurare, o banda de testare a duritatii apei si un filtru Aqua Clean.

Dimensiunile produsului sunt de 24.6 cm latime, 37.2 cm adancime si 43.3 cm inaltime, avand o greutate de 8 kg.

Vezi oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Daca sunteti in cautarea unui espressor automat performant, cu siguranta Philips Seria 5400 EP5443/90 ar putea fi o alegere inspirata. Cumparatorii sunt foarte multumiti de el si declara ca este un aparat excelent. Desi are un aspect sofisticat este usor de utilizat si de reglat, iar cafeaua preparata cu el este intr-adevar delicioasa. Cafeaua dorita este preparata foarte rapid, iar intretinerea pieselor este facila. Sunt de parere ca au facut cea mai buna alegere pentru nevoile lor si considera raportul calitate/pret corect.

Review pe scurt: Philips Seria 5400 EP5443/90

10

Pret

9.8/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret corect
  • Poate prepara 12 bauturi
  • Pot fi reglate intensitatea si aroma cafelei
  • Optiune cafea macinata
  • Rasnita ceramica

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *