22 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Cosori Dual Blaze (Gri închis) CAF-P583S-KEUR este un model de friteuza premium capabila sa pregateasca cele mai delicioase retete. Este un produs care are la baza o multime de tesatari castigand astfel si foarte multe premii la nivel international. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit unde va vom prezenta mai multe informatii utile despre produs.

Friteuza cu aer cald Cosori Dual Blaze (Gri închis) CAF-P583S-KEUR are la baza tehnologia speciala 360 ThermoIQTM si elemente de incalzire dubla. Astfel, mancarea este preparata mai rapid, iar datorita incalzirii de sus si de jos, nu mai trebuie sa intoarceti alimentele de pe o parte pe cealalta.

Friteuza Cosori Dual Blaze (Gri închis) CAF-P583S-KEUR cu 12 functii si control de pe telefon

Aceasta include functii utile si programe presetate pentru a putea prepara in cele mai bune conditii pui, fripturi, preparate din peste, legume congelate si asa mai departe. Spre deosebire de majoritatea friteuzelor cu aer cald, aceasta permite reglarea cu precizie a modului in care doriti sa preparati alimentele. De pilda, Air Fry presupune ca atat de sus, cat si de jos sa emane o temperatura ridicata. Coacere presupune sus temperatura redusa si jos temperatura ridicata. Grill implica temepratura ridicata sus si jos oprit, iar Roast sus temperatura medie si jos temperatura ridicata.

O alta functie abolut interesanta este cea prin care puteti controla friteuza folosind telefonul mobil. Astfel, descarcand aplicatia mobila VeSync veti putea controla mai usor dispozitivul. Puteti selecta programul de gatit chiar si atunci cand nu sunteti prezenti la domiciliu, iar cand ajungeti acasa, mancarea va fi gata.

Friteuza in discutie ofera o capacitate generoasa de 6.4 litri. Astfel, veti putea pregati simultan mai multe portii de mancare, fiind ideala si pentru familii mai mari. Cosurile in care este preparata mancarea sunt realizate din aluminiu si au capacitatea de a pastra de trei ori mai mult caldura decat cosurilor altor modele de friteuze.

In plus, nu mai este nevoie sa preincalziti friteuza. Va puteti apuca de treaba numaidecat, fara sa mai asteptati.

In ciuda aspetului sofisticat, trebuie sa stiti ca friteuza este foarte usor de folosit. Ecranul ofera o interfata foarte intuitiva, iar realizarea setarile dorite este foarte simpla.

Vezi oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Pentru cei ce sunt in cautarea unei friteuze eficiente si cu adevarat performante atunci modelul cu aer cald Cosori Dual Blaze (Gri închis) CAF-P583S-KEUR ar putea fi o alegere excelenta. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si confirma faptul ca isi face treaba excelent. Mancarea este preparata intr-un mod mult mai sanatos, iar alimentele capata un gust delicios. Programele din dotare le permit sa prepare o multime de retete, pregatind simplu si rapid mese copioase. In plus, este si foarte usor de folosit, dar si de intretinut. Cosul in care este gatita mancarea se detaseaza usor, iar datorita suprafetei antiaderente, alimentele nu se lipesc. Friteuza vine la pachet si cu o carte de retete, ceea ce este o sursa de inspirata excelenta pentru ei. O recomanda cu incredere mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Cosori Dual Blaze (Gri închis) CAF-P583S-KEUR

10

Pret

9.8/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 12 programe presetate
  • 4 moduri de preparare
  • Control de pe telefon
  • Fabricata din materiale de calitate

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *