13 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Albatros Latina Eco

Continuam prezentarea seriei de aspiratoare Albatros cu un nou model si anume Albatros Latina Eco despre care vom discuta pe larg. In principiu, acest brand are pe piata produse bune din punct de vedere calitativ, insa este necesar sa realizam o analiza atenta fiecarui model, pentru a te putea convinge de eficienta lor.

Design

Aspiratorul este prevazut cu un design foarte modern si elegant, carcasa fiind de culoare argintiu inchis. Butoanele de unde vei porni aparatul si de unde vei regla puterea aparatului sunt amplasate pentru a iti fi mereu la indemana. Este un aparat destul de mic, care cantareste doar 4.5 kg, fiind foarte usor de manevrat, dar si de depozitat.

Specificatii

Albatros Latina Eco este un aspirator cu sac care dispune de o putere de 1600 W, in timp ce putere de aspirare ajunge pana la 300 W. Capacitatea de colectare este de 3.5 litri, suficient de mare.

Aspira foarte bine parchetul, gresie si se descurca binisor si pe covoare.

Avantajul sacului din microfibra va fi ca nu va trebui inlocuit periodic, ceea ce ar atrage cheltuieli in plus, ci este suficient sa il golesti si poate fi refolosit.

Gratie microfiltrului, aerul evacuat va fi mult mai curat, retinand in interior particulele de praf.

Accesoriu pentru spatii inguste va fi intotdeauna bine venit pentru ca datorita lui vei reusi sa ajungi pana si in cele mai dificile zone de patruns.

Lungimea cablului alimentare ajunge la 5 m, in timp ce raza de operare ajunge pana la 8 m.

Parerea clientilor

Ei bine, clientii sustin ca acest aspirator isi face treaba si sunt multumiti de eficienta sa. Este usor de manevrat, precum si sacul pe care il vei goli de fiecare data cand se va umple. Acestia au apreciat raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Albatros Latina Eco este un model de aspirator practic in orice locuinta, care se descurca destul de bine. De asemenea, este o alternativa destul de ieftina, comparativ cu alte modele. In plus, aici poti beneficia de o oferta de pret foarte buna.

 

9.1

Pret

9.0/10

Calitate

8.7/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.2/10

Puncte forte

  • filtru HEPA
  • usor de manevrat
  • pret avantajos
  • accesoriu spatii inguste

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *