13 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Albatros Smile Eco

Albatros ne propune o serie de aspiratoare foarte interesante si chiar reprezinta o surpriza placuta atat pentru noi, cat si pentru cumparatori. Chiar daca nu stii foarte multe lucruri despre produsele sale, in continuare vom realiza o prezentare ampla a unui model de aspirator din aceasta gama si anume Albatros Smile Eco.

Design

Aparatul prezinta un design simpatic, compact, iar datorita dimensiunilor reduse va fi usor de depozitat, dar si de mutat dintr-un loc in altul. Este confectionat din plastic de buna calitate, ce va asigura o rezistenta buna in timp.

Totodata, avand role din cauciuc, vei fi sigur ca nu va deteriora mobilierul sau parchetul.

Specificatii

Albatros Smile Eco este prevazut cu un motor destul de puternic de 850 W, oferind astfel o putere de aspirare suficient de mare incat sa permita curatarea si celor mai fine particule de praf. Puterea de absorbtie a prafului este de 210 W.

Este prevazut cu un sac ce asigura o capacitate de colectare de pana la 2.7 litri. Utilizand sac din microfibra, vei avea avantajul ca poate fi golit si reutilizat, nefiind necesara achizitionarea unui sac nou.

Nivelul maxim de zgomot produs in timpul functionarii nu depaseste 76 dB. Consideram aceasta valoare a fi una rezonabila, deci nu vei deranja nici vecinii.

Lungimea cablului de alimentare este de 5 m, iar acesta va putea opera pe o raza de pana la 8 m.

Fiind dotat cu filtru HEPA lavabil si filtru motor din burete lavabil, vor fi captate pana si cele mai fine particule de praf, inainte ca aerul sa fie evacuat. Acesta constituie una vantaj major fata de aspiratoarele obsinuit care recirculau aerul. In plus, acest lucru este benefic si pentru sanatatea ta.

Gratie accesoriului pentru spatii inguste, vei putea curata eficent si cele mai dificile zone de patruns.

Parerea clientilor

Clientii sunt de parere ca este un aspirator ieftin, dar bun, cu care isi fac treaba foarte rapid si eficient. Este usor de manevrat datorita dimensiunilor reduse si reusesc sa aspire rapid intreaga locuinta. Sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Concluzie

Aspiratorul Albatros Smile Eco  este un model foarte practic care se descurca mai bine decat te-ai fi asteptat. Se adreseaza chiar si celor mai reduse bugete, iar clientii sunt multumiti. Aici gasesti o oferta de pret foarte buna pentru acest produs.

8.9

Pret

9.0/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.2/10

Design

8.6/10

Puncte forte

  • filtru HEPA
  • usor de manevrat
  • pret mic

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *