17 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Albatros Smart Eco

Iti poti face treaba chiar si cu produse mai ieftine, iar aspiratorul Albatros Smart Eco este dovada cea mai buna. Un pret mai mic nu inseamna neaparat o calitate inferioara, iar produsul in discutie ne demonstreaza acest lucru. Este potrivit chiar si bugetelor ceva mai restranse, iar in continuare, vei afla tot ceea ce te intereseaza referitor la acest model.

Design

Aparatul dispune de o carcasa placuta din punct de vedere estetic, fiind de culoare rosie. Butoanele de pornire si oprire sunt amplasate astfel incat sa iti fie mereu la indemana. Este un aspirator destul de mic ceea ce il face usor de manevrat, dar si de depozitat. In plus, cantareste doar 3.5 kg.

Specificatii

Albatros Smart Eco este un aspirator cu sac prevazut cu o putere de aspirare de 210 W. Prezinta o capacitate de colectare este de 1.8 litri.

Se descurca foarte bine in aspirarea suprafetelor dure precum gresie, parchet si face fata chiar si covoarelor cu peri mai lungi.

Datorita micorfiltrului, aerul va fi purificat, fiind retinute particulele de praf.

Accesoriul pentru spatii inguste va permite patrunderea chiar si in zonele aparent greu accesibile.

Pe cea mai puternica treapta de viteza, nivelul de zgomot atinge 82 dB.

Parerea clientilor

Utilizatorii sustin ca aspiratorul functioneaza foarte bine, iar aspirarea este cat se poate de eficienta. Il considera drept un aparat mic si delicat, cu care isi fac de fiecare data treaba foarte usor. In plus, au apreciat raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Aspiratorul Albatros Smart Eco este un aparat bun cu care vei reusi sa iti faci treaba eficient de fiecare data cand vei avea nevoie. Clientii sunt de parere ca este foarte practic in orice locuinta si sunt multumiti de modul in care isi face treaba. Aici poti consulta si tu o oferta de pret foarte accesibila.

9

Pret

9.0/10

Calitate

8.9/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

8.8/10

Puncte forte

  • usor de manevrat
  • microfiltru
  • accesoriu spatii inguste
  • pret mic

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *