23 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Rowenta Air Force Extreme RH8829

Vrei sa aspiri rapid si eficient intreaga locuinta, insa nu ai gasit inca produsul potrivit? Noi iti propunem sa afli mai multe detalii despre aspiratorul vertical Rowenta Air Force Extreme RH8829 care garanteaza a fi un produs de calitate, capabil sa ajunga la nivelul asteptarilor tale. Nu ramane decat sa vezi despre ce este vorba pentru a te putea convinge.

Design

Este un aparat impresionant chiar incepand cu partea estetica. Dispune de o carcasa ultra moderna si foarte atent realizata, iar mai mult decat atat, nu va ocupa nici foarte mult spatiu de depozitare. Fiind un model vertical, va fi si extrem de usor de manevrat. Nu este greu, deci il vei ridica fara probleme.

Specificatii

Aspiratorul Rowenta Air Force Extreme RH8829 ofera o performante ridicate gratie capului de aspirare Delta cu perie rotativa Active Brush itnegrata de 6200 rpm, fiind prevazuta cu suport special in jurul periei, dar si datorita sistemului Cyclonic capabil sa separe particulele de praf din aerul aspirat.

Este prevazut cu acumulator, care asigura o autonomie de 45 de minute, fiind mai mult decat suficienta pentru aspirarea casei.

Capacitata de colectare este de 0.5 litri.

Este ideal pentru aspirarea gresiei, parchetului, covoarelor si, de ce nu, chiar si a canapelelor.

Dispune de contrl pe maner, ce va asigura o executare rapida si facila a comenzilor.

Parerea clientilor

Asa cum era de asteptat, utilizatorii sunt foarte multumiti de aspirator. Sustin ca aspira excelent intreaga locuinta, asigura o autonomie suficient de mare si poate fi depozitat foarte usor. Considera a fost o achizitie foarte buna si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Aspiratorul Rowenta Air Force Extreme RH8829 reprezinta un produs foarte eficient, pe care il recomandam cu toata increderea. Isi face treaba extrem de bine, iar clientii s-au declarat pe deplin multumiti, iar acest lucru nu este deloc intamplator. In plus, aici poti profita si de o reducere de pret destul de buna.

9.5

Pret

9.0/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.5/10

Puncte forte

  • aspirare foarte buna
  • cap de aspirare Delta
  • sistem Cyclonic
  • autonomie mare

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *